Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Om bloggen

Sverige är utsatt för en kolonisering som saknar motstycke i vår historia. De etniska svenskarna riskerar att bli en minoritet i sitt eget land inom några decennier. Redan nu är befolkningstillväxten större bland invandrare från främmande kulturer än bland svenskar. Antalet muslimer i Sverige har med politikernas hjälp gått från en handfull till ungefär 500 000 på 50 år. Det är en oacceptabel utveckling. Ett totalstopp av all invandring från främmande kulturer är ett måste liksom ett humant repatrieringsprogram. Kan vi ta emot två miljoner invandrare på 30 år så kan vi också planera och genomföra en motsvarande repatriering. Alternativet är att vi svenskar ger upp vårt land och dör ut som folk.

Den här bloggen stöder Sverigedemokraterna och önskar att SD blir större och får mer inflytande över svensk politik. SD måste också våga bli lite tuffare. Vi behöver politiker med lite krut i, inte räddhågsna och eftergivna politiker. Fler svenskar måste bli politiskt aktiva för att vi ska kunna rädda det här landet. Men det behövs också fler opinionsbildare författare, debattörer och andra som kan bemöta lögner och vinklingar i etablerad media och upplysa folket om den farliga väg Sverige är inne på. Den här bloggen är bara en i mängden av Sverigevänliga bloggar som tar sitt ansvar för att leda utvecklingen åt rätt håll.

Vi stöder därför inte Nationaldemokraterna eller deras tidning Nationell idag. Det är alarmerande att det finns människor som ägnar sig åt att försvara nazism eller ge stöd åt nazistiska rörelser när vårt land  befinner sig i ett så kritiskt tillstånd. Dessa nazi-vurmande halv- eller helpsykopater står i vägen för politiska framgångar. Vi behöver en politik som ger oss det svenska Sverige tillbaka, inte en politik som ger oss ett nytt nazityskland. Vi behöver en politik som vågar försvara det svenska folket och ge hopp om en svensk framtid. Vi stöder inte några nazistiska grupper eller subkulturella projekt. Däremot vill vi ge stöd åt alla de goda krafter som arbetar seriöst för att få stopp på massinvandringen och ändra invandringspolitiken i grunden. Några av dem vi stöder återfinns i länklistan på sidan. Tipsa gärna om fler bloggar som vi bör länka till.

Sverige idag är en oberoende och självständig blogg som i mars 2011 bytt ägare och administratör. Bloggen står helt fri från bindning till partier eller organisationer. Innehållet kommer förhoppningsvis att vara läsvärt och ett komplement till andra intressanta bloggar.

Kontakta bloggen:

Vill du skicka in en artikel för publicering eller bli regelbunden medarbetare? Hör av dig till: sverigeidag@gmail.com

15 svar to “Om bloggen”

 1. Läs länken med mina kommentarer.

  http://feminix.wordpress.com/2009/06/19/karaveli-bejaka-svensk-nationalism/#comment-300

  Arne Strand.

 2. Muslimerna – DET NYA HERREFOLKET – !!! – ???.

  http://islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=945:categories-of-islamic-murder&catid=138:jake-neuman&Itemid=58

  Jämför Israels Guds Bud i Herren Jesus Kristus –

  ” Du skall Älska din Medmänniska såsom dig själv ” !!!.

  Islamsk och Muslimers ideologi enligt Koranen Ovan anser inte att vi är deras Medmänniskor.

  Andra sidan av Kärleksbudet att älska sin Medmänniska såsom sig själv är enligt Herren Jesus Kristus –

  ” Med den dom du dömer andra skall du själv bliva dömd och med det mått du mäter åt andra skall också mätas åt dig ” !!!.

  Muslimer skall inte tillåtas att komma till Sverige.

  Denna Religion bör inte ens vara tillåten i Sverige.

  Arne Strand.

 3. http://www.israelnationalnews.com/

  http://missionxp.webblogg.se/2012/january/jihad-utvecklas-i-3-steg-1-tolerant-2-defe.html#comment

  Och i förlängningen läs alla kommentarer i länken och begrunda –

  http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000012&conference=10400000000000023&posting=19500000005921046

  Arne Strand.

 4. Men varför gör ni reklam för boken vattnet under broarna av den Nazistiske författaren Henrik Johansson??? F-ö är han ingen författare, den sämst skrivna bok jag någonsin läst

  • Det är nog ett missförstånd att Henrik Johansson skulle vara nazist. Såvitt vi vet har han aldrig uttalat sådana sympatier och har inte varit medlem i några nazistiska organisationer. Innehållet i boken har vi inga synpunkter på, det får de som läser den själva ha.

  • Johan said

   För det första är Henrik Johansson inte nazist. För det andra är hans bok både spännande och välskriven. Den har fått mängder av positiva recensioner, bl.a. av Bibliotekstjänst och författaren Nikanor Teratologen.

 5. Ådärkomdenja said

  (citat – om bloggen:) ”…blogg som i mars 2011 bytt ägare och administratör.”

  Finns någon koppling till ‘Politiskt Inkorrekt’? Frågan föranledd av den turbulens som uppstod där, i början av mars 2011, i s m dess chefredaktörs hastiga frånfälle. Bortsett från detta hoppas jag det går bra för bloggen, jag stöder själv seriösa initiativ för att få rätsida på kantrade Sverige. Och hymlar inte med mina (sd)-sympatier. Jag delar inte deras politiska agenda ograverat, men kritiken mot den vettlösa invandringspolitiken ställer jag upp på fullt ut.

  PS. Apropå inlägget ovan – ”LaDolceVita” – så kommer följande text (översatt från turkiska) upp när man går in på sajten:
  ”Detta domstolsbeslut blockerat tillgången till webbplatsen.” ???

 6. Bowlaren said

  Hittade hit,och det är jag mycket glad över. Mycket bra sida, kikar in här varje dag. Tack 🙂

 7. maminka said

  Hej, på något sätt har jag hittat hit. Mycket bra blogg, ska lägga till mina favoriter.

 8. http://ladolcevita1967.blogspot.com/search/label/Funderingar
  Så ser jag på saken.. Orkar bara inte att skriva det en gång till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: