Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Nu är det dags att lägga ner Sverige

Posted by sverigeidag på februari 28, 2012

Sverige fyller ingen funktion längre. I alla fall inte för svenskarna. Förutom att de ska tvingas slava tills de dör för att försörja alla människor som kommer hit och tar över landet. Men det stannar inte vid det. Allt som borde bli bättre blir sämre och det är bara en tidsfråga innan landet har tagits från oss helt och hållet.

De galenskaper som politikerna presenterar i form av olika förslag har upphovsmän som uppenbarligen inte bara är totalt inkompetenta, de är så farliga att de är ett direkt hot mot hela den svenska nationens framtid.

Vila i frid Sverige.

Reinfeldt & Co har idag kommit med nya galna förslag. Representanter för Centern, Moderaterna och Folkpartiet skriver idag en artikel där de föreslår att lagarna ändras så att ensamstående kvinnor ska kunna få befruktas på konstgjord väg, så kallad insemination.

Kenneth Johansson (C), Mats Gerdau (M) och Barbro Westerholm (FP) skriver:

”Längtan efter barn är en stark drivkraft. Att bli förälder är för många en av livets största höjdpunkter. Oavsett hur familjen ser ut innebär barn både glädje och prövningar, men framförallt ett stort ansvar. Alla barn förtjänar en bra start i livet med en trygg uppväxt. För oss är det självklart att alla frågor som rör barn ska ta sin utgångspunkt i vad som är bäst för barnet.”

Men de här figurerna och de här partierna har gjort allt för att motarbeta familjen och möjligheten för vanliga svenskar att bilda familj. Bostadsbristen är enorm och istället för att föda egna svenska barn i Sverige importeras människor som ska ersätta svenskarna. Annie Lööf vill att vi genom invandring ska bli 40 miljoner invånare. Alla partier i riksdagen kämpar för att svenskarna ska försvinna så fort som möjligt genom att maximera invandringen.

Partierna har inte vidtagit en enda åtgärd för att stärka familjerna eller för att förbättra möjligheterna för sunda ungdomar att bilda familj. Inte en enda. Däremot har de ställt till med enorma skador genom att sabotera kärnfamiljen. Alliansen med Fredrik Reinfeldt i spetsen som nationens baneman vill tvinga ut ännu fler kvinnor i arbetslivet så att det blivit omöjligt att hinna ta hand om de egna barnen. Kvinnor ska nu tvingas att göra karriär så att staten får in mera pengar till sina anti-nationella projekt. Dessutom är det billigare att importera barn än att vi skaffar egna. Det är så de tänker.

Politikerna skriver:

”Alla föräldrar har ett individuellt och gemensamt ansvar för sina barn. Ett ansvarsfullt föräldraskap bygger på förmågan att ge barnet kärlek, trygghet och omsorg. Detta gäller oavsett om man uppfostrar sina barn tillsammans i ett förhållande eller om man av olika skäl är ensamstående förälder. Det finns många barn i Sverige i dag som lever med ansvarsfulla ensamstående föräldrar som ger dem en trygg och kärleksfull uppväxt. Vi är övertygade om att människors lämplighet som förälder inte avgörs av huruvida man lever i en parrelation eller inte.”

Svenska politiker skiter fullständigt i familjen. Allt de gör innebär att alla värden som är relaterade till familjen slås sönder i småsmulor. Det finns inte den minsta vilja att skapa en politik som helar familjer, stöttar familjer eller ger kärnfamiljen högre status. Istället uppmuntras bögar att adoptera barn och lesbianer att inseminera. Politikerna vill att de sätter barn till världen utan att det finns en biologisk mor och far bakom det oskyldiga barnet. De tvingar barnet att växa upp med homosexuella föräldrar. Kan man förakta barn mer än att tvinga på dem en sådan uppväxt?

Politikerna skriver:

”Vid en sammantagen bedömning anser vi dock att man inte kan göra en juridisk åtskillnad mellan familjer som består av en eller två föräldrar på det sätt som görs i dag. Dagens regelverk riskerar även att uppfattas som ett indirekt ifrågasättande av ensamstående mammors och pappors förmåga att ge sina barn en bra uppväxt. Adoption är tillåtet för ensamstående, och det finns heller inget som hindrar ensamstående från att skaffa barn på andra sätt än genom assisterad befruktning. Därför anser vi att det är inkonsekvent att tillåta assisterad befruktning för par men inte för ensamstående.”

Politikerna säger att de inte ”kan” göra skillnad på en familj som består av en eller två föräldrar. Sanningen är ju att de inte vill. Deras högsta önskan är att familjekonstellationerna ska vara så olika som möjligt för att kärnfamiljerna ska bli så som möjligt. Även adoptioner är idag tillåtet för ensamstående vilket bevisar hur mycket politikerna har tänjt på alla gränser. Och inga svenskar har protesterat mot den här urholkningen av familjen.

Nu tar de ytterligare ett steg i samma riktning och kommer med nya förslag. Moderaterna, Centern och Folkpartiet föreslår att regeringen ska inleda ett lagstiftningsarbete som ger ensamstående rätt till insemination. Det är en galenskap som summerar den idioti som finns i riksdagen.

Den här bloggen har tidigare berört ämnet insemination:

Kraven från ensamstående eller homosexuella par på att få inseminera sig och skaffa barn på konstlad väg är ett uttryck för förfallet i samhället. Det finns många tecken som tyder på att barn som fötts genom insemination inte blir lika friska som barn som kommit till på naturlig väg.

Bieffekterna av insemination är många och fler föds med defekter än andra barn. Om dessa defekter förs vidare in i samhället genom det biologiska arvet så är det i första hand dags att uppmärksamma själva ämnet. Allra bäst vore att totalförbjuda insemination eftersom det är en artificiell teknik för att föda barn.

Faror med insemination:

The Side Effects After Human Artificial Insemination

Artificial insemination, as stated in Comhaire and Mamoud (2003), has been associated with several dangerous side effects such as congenital abnormalities, impaired development and retinoblastoma in the child. Aside from these issues some couples experience emotional problems in dealing with the social stigma tied to non-coital insemination.

Birth Defects

In a study that analyzed rates of birth defects between naturally conceived children and those conceived though artificial means, Hansen et al (2002) found that children conceived through the latter means were at much higher risk. For example, babies conceived through artificial insemination had an 8.6% chance of having a birth defect compared to 4.2% of naturally conceived babies.Most likely defects

Of the seven types of defects that the researchers showcased in their study, only two reached significance as being more prevalent in artificial insemination births. These were cardiovascular, at 1.3%, and musculoskeletal, at 3.3%. In naturally conceived babies, these were at .6% and 1.1%, respectively.
The researchers submitted that some of the likely causes of the higher rate of defects could be owed to the advanced age of infertile couples, the underlying cause of the infertility and the medications prescribed during the insemination process.
”

Den svenska debatten handlar mest om hur många gånger man ska behöva inseminera eller om modern kan må dåligt och vad som händer under graviditeten. Att debatten hamnar där är väl ett tecken på den självupptagenhet som präglar många av dem som vill inseminera. En del vill ha barn till varje pris och struntar i konsekvenserna för barnen eller för samhället. De är lyckliga om det kommer ut något med två armar, två ben och ett huvud. Sedan spelar det ingen roll vad som händer med det lilla barnet som ska tvingas växa upp med en ensamstående mor, med ett par bögar som föräldrar och okänd eller i alla fall frånvarande biologisk far. Om inte de biologiska problemen blir tydliga efter inseminationen så följer psykologiska problem att brottas med, både för barnet när det växer upp och för de inblandade familjemedlemmarna.

Även om det finns fall med lyckad insemination så är steget från vårt naturliga levnadssätt så långt att alla konstlade befruktningar borde förbjudas. Det finns annars risk för att kommersiella intressen bakom inseminationsindustrin tar ett större grepp om utvecklingen och framtvingar en livsstil där insemination blir ännu vanligare. Man ska inte heller förvänta sig att företagen bakom är särskilt villiga att varna för sina egna produkter.

Inte nog med att politikerna med en eventuell ny lag saboterar för familjen som institution, de saboterar också för uppväxande barn genom att tvinga på dem ett liv utan en biologisk mor och far. Och ingen tycks reagera.

Jo förresten. Svenska Dagbladet reagerar och vill lyfta fram en statsvetare som kritiserar KD för att de är tveksamma till politikernas förslag. Statsvetaren Magnus Hagevi intervjuas och säger till SvD att KD:s riksdagsplats kan vara i fara om de säjer nej till den föreslagna lagändringen. Nu kommer KD kanske ändå att åka ut ur riksdagen, men av andra skäl. Däremot kommer den press som medierna sätter på KD, att de ska tvingas acceptera ett galet förslag, inte göra det bättre för KD eftersom de viker sig för minsta motståndets lag i andra sammanhang. Hela KD är en liberal, feg och anti-nationell rörelse som leds av Bonnierdrängen Göran Hägglund.

Om nu KD säger nej till den inseminationslag som föreslås är det ju bra. Men det betyder inte så mycket om bara KD gör det. Det borde bli en folkresning mot alla farliga förslag som kommer från idioterna i riksdagen.

Om det inte blir det kan vi nog lägga ner Sverige nu. Folket tycks strunta i att landet tas ifrån dem och då återstår bara ett enda beslut för riksdagen: Lägg ner Sverige! Folket kommer säkert att acceptera även det.

SvD, SvD

Relaterat: Hon vill…

8 svar to “Nu är det dags att lägga ner Sverige”

 1. Det finns inga Politiker eller Politiska Partier som kan rädda Sverige idag.
  Den enda bot som finnes är där avfallet från De Gamla Vägarna Började,
  Svenskarna måste som Folk och Nation,
  vända om Till Gud genom Herren Jesus Kristus,
  eljest går vi under.

  Dock måste en falsk Kristendom också förkastas,
  och det är hos de så kallade Kristna uppvaknadet måste börja,
  ty de är i Villfarelse – Avfall – och Sover.

  Arne Strand.

 2. Bra inlägg. Det är precis det här det handlar om. Den etniskt svenska befolkningen, den svenska traditionen och kulturen ska förintas, samtidigt som historien skrivs om. Vi upplever just nu en etnisk rensning. Utrotningen av det svenska arvet, är förutsättningen för att plantera in det mångkulturella giftet och den totala omvälvningen. Det som förvånar mig mest, är att så många, främst kvinnor i politiken, kommuner och media, är så snabba att köpa förräderiet + horder av systemryttare. Till viss del beror det naturligtvis på det regimunderstödda kriget mellan könen, och feminismen, men här finns samtidigt en skriande brist på att räkna ut konsekvenser bland den svenska väljakåren. Är vi så helvets dumma, eller är vi bara likgiltiga? Det ser sannerligen mörkt ut, och lägger vi sedan till nedmonteringen av våra urgamla demokratiska rättigheter, vilket pågår med rasande fart………..

 3. svenskasvensson said

  Snart måste väl botten vara nådd ? Utmärkt inlägg, mer sånt 🙂
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 4. Lennart said

  Och hur har man tänkt sig att alla män som vill ha barn utan att blanda in ett kvinns ska göra??
  Surrogatmammor?
  Klart diskriminerande. Bara idioter i den här s.k. regeringen.

 5. Info said

  NÖJESGUIDEN GER UT KÖNSNEUTRALT HEN-NUMMER!

  Gratistidningen Nöjesguiden ger nu ut ett könsneutralt hen-nummer:

  http://avpixlat.info/2012/02/29/nojesguiden-ger-ut-konsneutralt-nummer/

  Enligt tidningens omslagsbild består det könsneutrala och godkända i en het, lesbisk och feministisk omfamning.

  Tidningens chefredaktör är Margret Atladottir:

  http://nojesguiden.se/blogg/margret-atladottir

 6. Daniel said

  Bra skrivet. Ser gärna stt du besöker bloggen radda-sverige.nu
  Även eaec.org, där hittar du många artiklar under Svenska.

 7. stefan said

  Nästa grupp efter barnhemsbarnens stämning av staten blir dessa konsgjorda barn som föds utan historia, pappa och ett arv. Homo och egoistiska flator, dessutom är de rasister ddå de i princip bara väljer ut sperma tillhörande minst 180 cm långa och blå ögon.

 8. Hasse said

  Det var bland det bästa jag läst!

  Målet verkar vara att avla fram indoktrinerade, osäkra varelser, som kan bli lydiga och goda masskonsumenter i det framtida, globala, nationslösa Europa (eller vad det nu kommer att heta).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: