Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Etnomasoschismen slår rekord i Storbritannien

Posted by sverigeidag på februari 19, 2012

Den politiska korrektheten har kanske gått allra längst i Storbritannien. Huvudstaden London är med över en miljon svarta och lika många muslimer är rena paradiset för alla multikulturalister, men likväl föredrar de flesta vita att bo i så vita områden som möjligt.

Som ett led i omvandlingen från ett vitt till ett icke-vitt Storbritannien och alltmer muslimsk land finns det mängder av organisationer som hjälper till att skynda på processen. Inte minst regeringen som registrerar rasistiska tendenser hos barn redan från treårsåldern. I regeringens databas finns 35 000 barn under elva år registrerade som rasister. (Läs här!)

Varje år fylls registret på med hundratals eller kanske tusentals nya barn, ingen vet säkert, som råkat säga något om brun hudfärg eller ställer frågor om varför någon kan vara svart. De observanta och nyfikna barnen är ett potentiellt hot mot det mångkulturella samhället eftersom de anses kunna vara blivande medlemmar i rasistiska organisationer när de växer upp.

Sjuåring som är mer observant än vuxna kulturmarxister kallas ”rasist”

Ett färskt exempel på en sådan händelse hämtar vi från brittiska Hull. Sjuårige Elliott Dearlove ställde en fråga till en av sina ännu yngre skolkamrater. Han undrade om eleven var brun för att han var från Afrika. Pojken som fick frågan berättade det för sina föräldrar som i sin tur anmälde det till skolan.

Elliotts mamma fick ett telefonsamtal där skolan berättade att sonen var inblandad i en ”rasistisk incident” och att de startat en utredning om händelsen. När sonen fick höra talas om att han anklagats för ett ”brott” föll han i gråt och förstod ingenting. Han visste ju inte ens vad rasism var och förklarade för sin mamma att han bara ställt en fråga till en skolkamrat.

Elliotts mor förklarade att sonen är skärpt och nyfiken av sig och ofta ställer frågor om allt möjligt. Sedan han anklagats för att ha gjort något dumt har han inte känt sig hemma i skolan och tycker det är jobbigt att vistas där.

På skolan försvarar man sig med att det finns en skyldighet att rapportera alla former av rasistiska indicenter, som sedan lagras i databaser och kan använda mot vem som helst när som helst även långt in i framtiden. Abel Rivera som är chef på Humber All National Alliance säger till engelsk press att ”Elliott hade pekat ut en annan elev på grund av sin hudfärg och att det är diskriminering”.

Engelska elever fostras i orwelliansk och kulturmarxistisk anda och tränas i att förneka alla skillnader mellan folkgrupper. Den som ändå upptäcker några skillnader rapporteras till myndigheterna och får en livslång stämpel på sig som rasist. Även om man är tre, fem eller sju år.

Ett svar to “Etnomasoschismen slår rekord i Storbritannien”

  1. Rolle said

    Hur ska det då inte se ut om 50 – 100 år när ursprungsbefolkningen i de flesta Västeuropeiska länder har minskat markant procentuellt gentemot ”nybyggarna”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: