Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Mer dynga från Bonnier

Posted by sverigeidag på februari 17, 2012

Hur mycket dynga Bonnier sprider kan inte mätas i vikt. Men tidningen Dagens Nyheter som är Bonniers främsta propagandablad, genom att tidningen når ut till så många och att så många tror att den innehåller något läsvärt, är den tyngst belastade dyngspridaren. Ingen tidning påverkar samhället så negativt så mycket som DN gör.

Idag får Fredrik Strage skriva en recension av den Bonnierfinansierade skitfilmen ”Sean Banan – inuti Seanafrika”, en film som är så dålig att vilken påtänd knarkare som helst hade åstadkommit något bättre.

Eftersom Strage skrev recensionen i DN, på uppdrag av sin chef, som ingår i samma koncern som SF så var kritiken rätt försiktig. Strage:

I Moçambique hittar filmarna åtminstone en del udda miljöer, som en soptipp och en betongruin fylld av medicinmän. Mot slutet dyker Dr Alban upp, omgiven av rök, gogodansare och en macheteviftande dvärg, likt en eurodiscoversion av general Kurtz i ”Apocalypse now”.

Varför gör man ens en film så är så bottenlöst dålig? Det är lätt att fundera över om det finns något syfte och vilka målgrupperna är. Det yttersta syftet är, precis med allt annat Bonnier producerar att 1) tjäna pengar 2) att sprida propaganda för mångkultur och annat som upplöser och förstör samhället.

De som kommer att se filmen är förmodligen tonåringar, de flesta kanske från förorterna. De är ju redan vana vid många av de galenskaper som serveras i filmen och kommer att reagera precis som det förväntas av dem. Bananmänniskorna kommer att fastna på deras näthinnor och ses som en naturlig del, inte bara av den värld de hör hemma, utan också av den förort och det land som förortens barn växer upp i. Bananmänniskorna ska bli de nya idolerna som barn och ungdomar ser upp till.

Bonniertidningen Expressen ger bonnierfilmen tre getingar. Någon som blir förvånad?

Ett svar to “Mer dynga från Bonnier”

  1. I ärlighetens namn kanske man ska nämna att filmen fick en 0 (nolla) av Fredrik Strage i DN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: