Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Judisk tidning propagerar för könsneutralitet

Posted by sverigeidag på februari 17, 2012

Den judiska tidningen Dagens Nyheter som varje dag arbetar för att öka invandringen och för att fler vita ska blanda upp sig med främmade raser har också annat på sin agenda.

Tidningen lyfter ständigt fram människor som är extremt svenskfientliga, traditionsfientliga och familjefientliga. De framställer människor som har en skruv lös som om de vore normala. Bonnierpressen älskar att försöka popularisera människor eller idéer som skadar Sverige.

Det sällsynt extrema genusvansinnet som upprätthålls och sprids av ett mycket litet antal galningar, som inte bara saknar egen identitet utan vill tvinga andra att göra avkall på sin identitet, framställs av DN som föredömligt.

Som av en händelse bedriver judiska media i andra länder samma agenda när det gäller att upplösa viktiga nationella värden.

I dagens tidning får tvåbarnspappan Linus framträda och berätta om hur han uppfostrar sina barn. DN berättar att Linus och hans sambo ”fostrar” sina barn ”könsneutralt”. Det gäller allt från kläder till hur samtalen med dem förs. Istället för att behandla barnen på ett normalt sätt så styr föräldrarna till de stackars barnen hela deras uppfostran. Barnen får inte ens veta vilket kön de tillhör.

DN berättar att familjen nyligen bytte förskola för att slippa ”gammaldags könsrollstänk”. Att behandla barn som de är kallas ”gammaldags” och DN vill ge intryck av att en könsneutral uppväxt är det moderna och progressiva.

Linus och hans fru tyckte inte om att killarna kallades för killar och att tjejerna kallades för tjejer på den ”gammalmodiga” förskolan. I den nya förskolan går det inte att säga vilket kön barnen tillhör och det tycker Linus är bra.

I den könsneutrala skolan har barnen också könsneutrala kläder och det kan vara färgglada byxor eller klänningar lite hur som helst eftersom kläderna på skolan inte är kopplade till könet. Så om pojkarna har kjolar är det bara bra och fördomsfritt. I Linus familj säger man aldrig hon eller han om barnen och kallar dem bara vid sina namn, ”Sasha” eller ”Nikki”. Linus säger till DN att han börjat använde det könsneutrala begreppet ”hen”, något som lanserats av ett fåtal extremister, men som DN nu vill få fler att använda.

För att skynda på genussjukan arrangerade DN också en chat där ”genusforskaren” Janne Bromseth fick svara på frågor. För säkerhets skull tog alla kritiska frågor bort av moderatorn och ”Janne” fick således endast frågor av oförarglig natur att svara på. Ett exempel var läsare ”Joakim” som frågade om begreppen ”hen”. Bromseth menade att begreppet skulle införas för att hjälpa transpersoner och för att de bryter upp han/hon-dikotomin. En ”Tassan” frågade hur Bromseth anser att politikerna bör göra för att inplementera genusperspektivet i samhället. Här är Bromseths svar:

Jag tror att det är viktigt att genusperspektivet framöver i anti-diskrimineringsarbeten måste ses som integrerad med även andra maktdimensioner eftersom det finns stora olikheter mellan mäns och kvinnors livsvillkor beroende på klass, ras/etnicitet, funktionalitet och sexualitet. Jämställdhetspolitik kan t ex ha en tendens till att handla om vita, svenska, medelklass heterosexuella par med barn, om livspyssel och jämställdhetsbonus som lösning. Att implementera ett brett genusperspektiv handlar i stor grad om strukturella villkor som jag ser det, att alla ska ha lik tilgång till väldfärdstjenster av hög kvalité, från skola till sjukhem, med god kompetans kring normmedveten pedagogik och icke-diskriminerande/stereotypiserande bemötanden. Så ser det inte ut i dag, där t ex den marknadsliberala skolpolitiken har fört till större segregering.

Den judiska tidningen DN och deras judiska systertidningar i världen driver nu samma agenda och det är därför frågan kommer upp bordet samtidigt i så många länder. Att frågan lyfts fram så mycket i Sverige beror på att Bonnier äger nästan alla inflytelserika medier och att det är där genuspropagandan har sitt epicentrum.

Den här bloggen har noterat att många kritiker till ”genusforskarnas” framfart riktar kritiken mot forskarna själva. Men de är den judiska Bonnierkoncernen som draperar sina medier med genuspropaganda och sätter dessa så kallade forskare på piedestal. Hade inte Bonnier lyft fram dem hade ingen känt till deras existens. De hade då suttit i sina små sällskap och formulerat sina privata hatkampanjer mot heterosamhällets normer. Ingen hade brytt sig. Även om Bromseth eller DN inte får med sig hela utbildningsväsendet på hen-tåget så riskerar vansinnet att sprida sig.

DN älskar att sprida dynga omkring sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: