Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Judisk tidning gläds över rasblandning

Posted by sverigeidag på februari 16, 2012

Den judiska tidningen Dagens Nyheter som varje dag arbetar för att öka invandringen och för att fler vita ska blanda upp sig med andra raser är glada idag.

På framträdande nyhetsplats kan de berätta att USA slog rekord i blandäktenskap förförra året. Enligt samma tidning ser allt fler amerikaner positivt på äktenskap över rasgränserna. Av alla äktenskap som ingicks 2010 var 15 procent så kallade blandäktenskap. Andelen gifta par med olika etnisk bakgrund var för 30 år sedan 3,2 procent och idag är antalet sådana par över 8 procent.

Dagens Nyheter meddelar att studien är gjort av ”forskningsinstitutet Pew”. Pew Research Center är en organisation som skapats av och drivs av judiska intressen. Den förste chefen var juden Donald Simon Kellerman som under en tid arbetade för Jacob K. Javitz, den man som såg till att USA öppnade gränserna för jordens alla folk. Så här skriver Wikipedia om Javitz:

”He was also one of the main forces behind the 1965 Immigration and Nationality Act that removed immigration quotas that favored Western European nations.”

Javitz är den som tillsammans med några andra judar såg till att USA:s tid som vit nation skulle överges. Forskningsinstitutet Pew har som enda uppgift att ändra den demografiska sammansättningen i USA. Deras mål är att ta USA från de vita, att öka invandringen, att öka antalet blandäktenskap och att propagera för antivit verksamhet. De har också knutit till sig ett antal etablerade politiker för att kunna nå längre ut i samhället med sin propaganda.

De ägnar sig också åt att räkna ut hur stor andel av världens befolkning som ogillar judar, hur många som är anti-semiter och varifrån ”judefobin” kommer. Pew anser att alla folk bör blandas upp utom det judiska folket som ska stå över alla och aldrig får kritiseras. Att den judiska tidningen Dagens Nyheter hänvisar till ”forskning” från en tankesmedja som vill blanda upp raserna är inte konstigt. De samarbetar direkt eller indirekt med alla organisationer som har en antivit agenda.

Dagens Nyheter berättar att latinos och asiater är mest benägna att gifta sig över rasgränserna och gör det upp till över 25 procent. Vad som är särskilt glädjande är att de vita i USA inte alls är särskilt positivt inställda till blandäktenskap, enligt rapporten var de vita den ”rasgrupp” som var minst benägna att gifta sig över rasgränsen.

Bland de nygifta år 2010 var det 28 procent av asiaterna som gifte sig med någon från en annan folkgrupp, bland sydamerikanerna (hispanics) var det 28 procent, bland de svarta 26 procent och bland de vita 9 procent. De som står för rasblandning och praktiserar den är huvudsakligen icke-vita. Skillnaden i antal är mycket stor och visar att de vita som folkgrupp är mycket obenägna att beblanda sig med andra raser. De som ändå gör det är ofta det mindre begåvade segmentet i den vita befolkningen. Förvånansvärt ofta förvirrade vita kvinnor med låg intelligenskvot som gifter sig med svarta, där många sedan förnedras och råkar illa ut. Sedan finns det en kategori vita män som gifter sig med asiatiska kvinnor därför att de ingen annan vill ha dem.

Samma rapport meddelade att blandäktenskap oftare leder till skilsmässa än om man gifter sig med någon av samma etnicitet. Det ”glömde” DN att berätta för sina läsare. Däremot citerade DN sociologiprofessor Daniel Lichter som säger till den amerikanska nyhetsbyrån AP (som på alla sätt motsvarar vårt svenskfientliga TT):

– Ökningen pekar på att de etniska relationerna har förbättrats det senaste kvartsseklet. Barn till föräldrar med olika hudfärg suddar ut USA:s hudfärgsgränser. Men USA har fortfarande en lång väg att gå, säger sociologiprofessorn Daniel Lichter vid Cornelluniversitetet i en kommentar till AP.

”USA har en lång väg att gå”. Till vadå? Tills alla raser har blandat sig och till det inte finns några vita kvar?

Man ska komma ihåg att sedan juden Jacob K. Javits tillsammans med andra judiska lobbyister såg till att öppna USA för en invasion av människor från tredje världen så har judiska medier ökat sin anti-vita propaganda. Det judiska ägandet av tidningar och TV-stationer har ökat och det är huvudsakligen där som propagandan för rasblandning och invandring sprids.

Organisationer som Pew har alltid en tvivelaktig bakgrund. En av sponsorerna heter George Soros. Är namnet bekant?

Relaterat:

Bonnierhotet

När USA öppnade dörren för massinvandring

En organisation som arbetar för vita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: