Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Mångfald, mångkultur och försvar

Posted by sverigeidag på februari 13, 2012

Den här videon lades upp på YouTube för några dagar sedan. Gissningsvis var det en stolt förälder som lade upp den för att visa hur en son eller dotter medverkade i en mångkulturell fest i sin skola.

En helt vanlig skolklass i en helt vanlig skola någonstans i USA. Den oerhört snabba demografiska förändringen går nu snabbare än någonsin och inte heller i USA förekommer några verkliga debatter om förändringen, även om debattklimatet är betydligt friare än i Sverige, men ändå inte särskilt öppen.

Just nu bor ungefär 313 miljoner människor i USA, vilket gör landet till det tredje största i världen när det gäller antalet invånare. Trots ett lågt genomsnittligt födelsetal på 2,01, alltså under reproduktionsnivå, och ett ännu lägre tal för de vita, så ökar befolkningen i USA. Liksom i Västeuropa är det invandringen som svarar för befolkningsökningen och i samtliga västländer är det nästan omöjligt att på nationell nivå föra debatter om den demografiska utvecklingen, såvida man inte enbart talar om ”den åldrande befolkningen” och undviker alla invandringsrelaterade frågor.

På hundra år har befolkningen i USA ökat med 200 miljoner människor. Sedan 1960-talet består den huvudsakliga ökningen av etniska minoriteter som är på väg att göra de vita till en minoritet bland alla andra minoriteter. Det är en medvetet påtvingad politik som bedrivs av vissa intressegrupper medan de som kritiserar omvandlingen av landet får allt mindre att säga till om.

De som trots allt försöker får veta att de är rasister eller annat nedsättande och de senaste åren har repressiva åtgärder vidtagits mot en hel rad amerikaner som ogillar det som sker. Det har alltså blivit svårare i USA att diskutera invandringsrelaterade frågor och en orsak är att medierna drar åt tumskruvarna mot politiska avvikare. Ofta är det medier som ägs av judiska intressen som agerar hårdast för att tysta invandringskritiker. Samma medier förespråkar vanligtvis mer invandring och öppna gränser. Även svarta lobbygrupper, vita vänstergrupper och en hel rad andra intressegrupper bedriver en politisk agenda som innebär att den vita befolkningen krymper och på sikt tynar bort.

Hur svårt det kan vara att diskutera ämnet visar följande videoklipp. Den amerikanske debattören Jamie Kelso försökte ta upp ämnet med en grupp vita konservativa (och några libertarianer). Trots att de ska tillhöra en demokratisk tradition av tillåtande yttrandefrihet, borde vara sakligt argumenterande och trots att de var vita själva så förstod de knappt det. De brydde sig inte om ifall de vita skulle bli i minoritet och brydde sig inte heller om ifall de skulle avbryta den egna utvecklingshistoriska kedjan och fortplanta sig med någon av en annan ras. När det gäller den egna identiteten så är avsaknaden av konservatism total. Det finns skäl att tro att dessa vita konservativa huvudsakligen kom från välbärgade hem i vita reservat och att deras möten med mångkulturen består i maträtter, musikunderhållning och formell på arbetsplatser eller i skolor. När det kommer till social samvaro håller man sig i regel till den egna etniciteten. Någon djupare insikt och hur demografiska förändringar påverkar USA fanns inte. De var inte ens benägna att lyssna till Kelso utan slog mest ifrån sig och några av dem uppträdde dessutom väldigt föraktfullt, vilket framgår av videon. Amerikanska ”konservativa” lockas till politiken för att de vill ha mindre skatter och en friare marknad, möjligen också för att de har en mer traditionell inställning till familjen. Men där stannar det ofta. Intellektet räcker inte längre.

Om den demografiska utvecklingen får fortgå så kommer USA att ha ungefär och 440 miljoner invånare år 2050 beroende på vem som räknar. Ökningen utgörs uteslutande av etniska minoriteter, svarta och latinamerikaner.

År 1900 utgjorde de vita 88 procent av den amerikanska befolkningen. Av de nästan nio miljoner svarta som fanns i landet då bodde 90 procent i sydstaterna. Majoriteten av de barn som föds i USA idag är icke-vita. Ungefär år 2040 är de vita inte längre i majoritet.

Den som tänker lite bortom siffrorna och betraktar hur det ser ut i icke-vita områden i västliga länder borde inse att så kommer det att se ut i allt större delar av USA och även Europa. Ökad social oro, ekonomiskt förfall, ökad brottslighet och mer hets mot vita som vill hävda politiska rättigheter är vad som kan förväntas. Det är en trend som pågått länge och kommer att fortsätta. Att vara vit kommer att bli svårare ju färre de vita blir. När de övriga etniska grupperna blir fler kommer de att ställa krav på att få kontrollera den politiska utvecklingen.

Inga frågor är så laddade som de som rör etnicitet och etnisk överlevnad. Amerikanska inbördeskriget var ett krig där 600 000 vita slog ihjäl varandra för att de hade olika åsikter om slaveriet. Andra världskriget var ett krig där 50 miljoner vita människor dog för att de hade olika åsikter om den judiska folkgruppens närvaro i Tyskland. Krigen i forna Jugoslavien blossade upp som etniska konflikter efter att den konstlade statsbildningen upplöstes. Etniska konflikter skapas när makthavare väljer att undertrycka eller blunda för folkliga opinioner som finns representerade i stora delar av en befolkning. Historiska konflikter mellan olika folkgrupper borde tjäna som varnade exempel, men de flesta blundar eller vill inte förstå dem. Varje folk som utsätts för invandring, kolonisering eller politiskt förtryck har rätt att reagera och försvara sig. Idag är det ingen som fördömer indianerna för att de försökte försvara sig när den vite mannen koloniserade deras territorier. Ingen ska heller fördöma den svensk som försvarar sig mot kolonisering oavsett hur denne svensk försvarar sig. Sverige är vårt land.

Efter massakern vid Wounded Knee där 300 indianer, mest kvinnor och barn, dödades upphörde indianernas försvarskamp. På bilden ligger den döde sioux-ledaren.

Som svensk har man extra stor rätt att reagera eftersom invandringen till Sverige har skett utan att fråga folket. Fredrik Reinfeldt och hans politiska föregångare har fört en massinvandringspolitik över huvudet på svenskarna i strid mot folkviljan och har hämtat stöd i de medier som arbetar för att upplösa det svenska Sverige. Som svensk finns det ingen anledning att skämmas för att man vill stoppa invandringen och utvisa de som lockats hit av förrädiska politiker utan att svenskarna har fått godkänna besluten i någon omröstning. Vi har inte så många alternativ. Antingen så höjer vi våra röster och tar de personliga smällar vi kan få när medier och andra hetsar mot oss. Eller så tiger vi och låter det här folket tyna bort och bli en liten folkspillra i det egna landet för att på lång sikt försvinna helt och hållet.

Det var inte så länge sedan det bodde nästan 100 procent svenskar i Sverige idag är vi kanske 75 procent om 30 år mindre än 50 procent. Den etniska sammansättningen i skolklassen som visas i filmen är redan vanligt förekommande i många skolor i Sverige.

En människa utan stolthet låter sitt land förfalla. En människa med lite stolthet försöker i alla fall göra något motstånd. Kom alltid ihåg att det inte är invandrarna som är problemet, det är politikerna.

Ett svar to “Mångfald, mångkultur och försvar”

  1. Rolle said

    Det är så skrämmande att vita människor inte har en aning om att de demografiska förändringarna spelar stor roll. De fattar heller inte att det kommer att bli så mycket lättare att förfölja vita ju färre de blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: