Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

David Cameron och Fredrik Reinfeldt – samma globalister

Posted by sverigeidag på februari 10, 2012

Fredrik Reinfeldts brittiske kollega David Cameron är på besök i Sverige inbjuden av vår statsminister att tillsammans med kollegor från andra länder konferera om framtiden för folken i deras respektive nationer.

Häromdagen ville Fredrik Reinfeldt markera att svenskarna inte kan räkna med att få pension när de blir gamla utan måste tvingas att arbeta tills de fyllt 75 år. Den signalen ska inte missförstås. Detta är bara ett i raden av utspel som visar att pengarna i den svenska statskassan är på väg att ta slut och att det inte kommer att finnas något kvar om något decennium. Sverige har liksom andra europeiska länder importerat människor som varit en så stor ekonomisk belastning att det tillsammans med kostnader för EU, u-hjälp och annat är på väg att ruinera oss.

Den intensiva propagandan om att invandringen är till nytta och räddar vår välfärd är dimridåer som läggs ut av politiker som vill förstöra nationalstaterna genom att upplösa dem. Dessutom saknar sådana politiker respekt för alla som inser att massinvandring och globalisering är ett problem, inte en tillgång. Fredrik Reinfeldt är en extremliberal, även i jämförelse med liknande liberaler i andra länder är han sällsynt extrem. Medan David Cameron och Angela Merkel för något år sedan uttalade kritik mot mångkulturen så har Fredrik Reinfeldt valt att försvara den eftersom han själv inte begriper vem som är svensk eller vad som är svenskt. Tro dock inte för ett ögonblick att Cameron eller Merkel hade för avsikt att göra något åt massinvandringen, deras ord var bara tomma fraser som hade till syfte att dupera väljarna. Karriärpolitiker av det här slaget säljer gärna ut sitt land för en position och en bra lön.

Liksom sina partikollegor i England säljer Fredrik Reinfeldt ut nationella tillgångar och låter internationella investmentföretag köpa upp hela vår infrastruktur. Bolag i USA köper våra företag och våra köpcentrum. Internationella investmentbolag kan äga fastigheterna som våra skolor, företag, hotell, poliser och tingsrätter verkar i.

Fredrik Reinfeldt är ingen demokrat. Han är en politisk marionett som går EU:s ärenden och gör vad han kan för att tvinga på svenskarna en politik som de aldrig har bett om. Det handlar inte om att ”fråga folket” vad de tycker utan dagens politik handlar för Reinfeldts del om att tvinga på folket det som EU bestämmer. Om han vore demokrat hade han överlagt med samtliga partier i riksdagen istället för att tvinga på oss hans och EU:s diktat.

Två förrädare

Mötet The Northern Future Forum som arrangerades i Stockholm under veckan var ett politiskt toppmöte för flera europeiska ledare. Mötet avhandlade bland annat hur man ska kunna få in flera kvinnor på ledande poster i företag, något som av någon anledning stod högt på dagordningen – könet tycks vara viktigare än kompetensen – och hur man ska hantera det faktum att vi har ”en åldrande befolkning”, som om vi inte haft det tidigare. Officiellt träffades man för att byta idéer och lyssna på förslag från näringslivet och beslutsfattare. I själva verket står det mera klart att de har konspirerat för att kunna påtvinga sina respektive länder en likartad politik, vilket är EU:s mål.

EU-marionetten Fredrik Reinfeldt visste redan före mötet hur hans framtida samhälle skulle se ut. Därför meddelade han medierna att vi svenskar måste arbeta tills vi fyller 75 år, eller kanske ännu längre. Men han sade inte att det beror på att han själv slussat iväg ett oräkneligt antal miljarder till EU, till låtsasflyktingar och till meningslös u-hjälp. För att kunna få loss pengar till allt detta har han förskingrat framtida pensionsmedel, sålt ut nationella tillgångar och bedragit folket med lögner om vår ”goda ekonomi”. Fredrik Reinfeldt är en skojare som använder dina skattepengar för att genomföra politiska projekt som förstör Sverige. Han är sveriges värsta mardröm.

Reinfeldts kollega David Cameron är lika falsk och lika farlig. Även han hade ett meddelande till sitt folk i Storbritannien och det stämde ganska bra överens med det som Reinfeldt sade till svenska medier. Det handlade ytterst om att göra det sämre för de egna medborgarna. Några dagar innan Reinfeldt gjorde sitt utspel om höjd pensionsålder gjorde David Cameron något liknande. Han sade till brittiska medier att britter som redan pensionerat sig ”bör återgå till arbetet”. En politikers förakt mot det egna folket kan knappast bli tydligare än så. Men eftersom de förmodligen skulle få så låg lön och kanske ändå ingen pension, trots förlängd arbetstid, ansåg han dessutom att de borde byta till mindre bostad. Propagandalögnen kring detta var att ”det är synd om de gamla som blir ensamma och behöver arbeta för att komma ut och träffa andra människor”. Det är alltså av hänsyn till de äldres sociala situation de bör tvingas att arbeta istället för att pensionera sig. För tvång kommer det att bli. Jobbar man inte till 75 så får man ingen pension som det går att leva på. Den kommer inte att räcka ens till mat.

Det vi ser nu är bara början på en hel rad sociala och ekonomiska försämringar som är på väg i Sverige liksom andra européer. Orsaken står att finna i EU-politiken och i att EU-politiker tvingar på oss en politik som är skadlig. Besluten är så många och våra nationella tillgångar säljs ut så snabbt att vi knappt hinner reagera.

Det instiftade RUT-avdraget vars huvudsakliga syfte var att minska arbetslösheten bland vissa invandrargrupper, främst kvinnor, har enligt medierna blivit en succé. Istället för att städa själva hemma och själva ta hand om sina vardagssysslor ska dagens karriärister, som inte har tid med hem och familj, överlåta hemarbetet åt en blivande underklass av kvinnor, ofta från Baltikum, som lämnar sina hemländer och ofta sina barn i sticket när de uppmuntras att ta sig hit och sopa våra golv. Det är i praktiken Bonnierkoncernen som sett till att RUT-avdraget har införts och nu vill de sprida den idén till Storbritannien.

Cameron och Reinfeldt är globalisternas marionetter. De hatar sitt folk, de säljer ut sina nationer, överger sina befolkningar och förstör sina nationer. De förråder dig, de stjäl dina pengar, de stjäl våra nationella tillgångar och de förstör vårt land.

Relaterat:

Reinfeldt säljer ut Sverige till internationella investmentbolag

Reinfeldt är Sveriges värsta extremist

Telegraph

 

Ett svar to “David Cameron och Fredrik Reinfeldt – samma globalister”

  1. Finns det inga möjligheter att avyttra den här landsfärrädaren på något vis eller är vi så fega så vi tiger och samtycker,var finns SD som skulle göra så väldigt mycket i riksdagen har de tysnadens tvångströja påsatt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: