Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Statskassan är förskingrad – Fredrik Reinfeldt vill ta död på svenskarna

Posted by sverigeidag på februari 7, 2012

Fredrik Reinfeldt är den värsta statsminister vi någonsin har haft. Det ena förslaget han framför är värre än det andra. Men han utsätts aldrig för kritisk granskning i våra stora medier eftersom de sympatiserar med honom och tycker att han gör ett bra jobb. Hans extremliberala massinvandringspolitik ser medierna med Bonnierpressen i spetsen som föredömlig. Han sjuka förslag tidigare om att tvinga ut kvinnor i arbetslivet istället för att vara hemma med barnen möttes av jubel i Bonnierpressen. Hans arbetsmarknadspolitik som tvingar ungdomar och kvinnor med barn och andra arbetssökande att lämna sin hembygd och söka jobb i en storstad kanske 50 mil från hemmet är det ingen som ifrågasätter. Det är en politik som bidrar både till familjesplittringar när en mamma tvingas bort från familjen och till landsbygdens avfolkning när jobben koncentrerar till tätorterna.

ALLT som Fredrik Reinfeldt gör och säger är ett uttryck för ren dårskap. Han har inte gjort en enda god gärning för sitt land. Inte en enda.

Nu är han i farten igen. I en helt okritisk artikel får bilderbergaren och globalisten Fredrik Reinfeldt framföra nya galna idéer som ska förstöra vår nation ännu mer. Han menar att vi ”ska kunna” arbeta till 75 års ålder och i praktiken skynda på vår egen personliga död och försämra möjligheten att på ålderns höst umgås med familjen, släkten barnen och barnbarnen. Inte ens mammorna ska ju få vara hemma med sina barn eftersom Reinfeldt försämrat den möjligheten. Han vill istället att dagis, pigor och Ruttjänster ska ta över den roll som familjerna själva hade tidigare.

I Reinfeldts Sverige ska vi människor inte längre vara människor utan vi ska vara maskiner som arbetar, helst för något globalistiskt företag, tills vi dör av utmattning utan att ha hunnit leva ett mänskligt liv.

Enligt artikeln i Bonnierdraken Dagens Nyheter så förväntas vartannat barn som föds idag leva tills de är hundra år. Fredrik Reinfeldt vill redan nu anpassa sig till den teoretiska modellen. Det är tillsammans med de andra globalisterna sådana idéer framförs och vi kan vara säkra på att andra europeiska ministrar kommer med liknande förslag till sina medborgare. Men vad varken DN eller Fredrik Reinfeldt säger är att om hundra år är svenskarna i minoritet och mer än halva Sverige ser då ut som Rosengård.

DN frågar försiktigt och inställsamt (eftersom DN sympatiserar med Reinfeldts galna idéer) om det är ”ett måste” att arbeta efter 65 års ålder. På den frågan svarar Reinfeldt jakande eftersom ”pensionssystem inte är trolleri”.

Men Reinfeldt tycks vara väldigt bra på att trolla då han sålt ut en hel rad nationella tillgångar på den internationella marknaden och eftersom han trots dessa utförsäljningar inte har några pensionspengar kvar till nästa generation. Han har ju importerat hundratusentals bidragstagare som lever på svenska skattemedel och kommer att få göra det resten av sina liv. Det är dit pengarna har gått. Medan svenskarna arbetar ihjäl sig lever invandrade lycksökare på bidrag.

Dessutom har Reinfeldt fräckheten att låna ut 100 miljarder av våra skattemedel till krisdrabbade Grekland mot en ränta på 0,1 procent. Allt för att hjälpa globalisterna att säkra sin anti-nationella politik.

Den här bloggen har många gånger frågat sig var motståndet mot Reinfeldts politik finns. Nu frågar vi igen. Finns det över huvud taget eller sover svenskarna fortfarande?

För i helvete! Vakna!

Relaterat: Extremisten Fredrik Reinfeldt

DN

7 svar to “Statskassan är förskingrad – Fredrik Reinfeldt vill ta död på svenskarna”

 1. Anders said

  Nu ska man komma ihåg en sak. Precis samma åsikt har Socialdemokraterna, LO, KD, FP och Centern. Hur SD ställer sig till frågan känner jag faktiskt inte till. Att Reinfeldt går ut och propagerar för höjd pensionsålder är enbart en manöver för att sakta vänja det svenska folket vid att de i framtiden måste arbeta mera om de överhuvudtaget ska få en pension som det går att leva på.
  I slutet av 1990-talet beslutades det nya pensionssystemet i bred enighet mellan de borgerliga och socialdemokraterna. Samtidigt skrotades ATP-systemet.
  Hur var det Göran Persson sade ? ” När svenskarna inser vad vi gjort kan det leda till upprörda känslor när folk inser hur förändringarna slår. – Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år när de som går i pension ser resultatet.”

 2. kurtan said

  Ja, hur kan över 30 % dyrka en sådan livsfarlig tyrann. Det är väl som han skirver i boken, det sovande folket,. Inte trodde jag att svensken var så dum. Visst hjärntvättade, men de lär väl kunna se själv och vakna. Några hundra kr mer i plånboken, för att köpa massa skräp, är som att locka ungarna med mer godis till lördag. Jobba till 75 för att vi ska kunna ta emot 100-tusentals lycksökare. Fri invandring ”papperslösa”. Men han kommer säkert att gå till historien, förrädaren som drog ut proppen.

  • Samandar said

   Jag är tveksam till att folk på högerkanten som röstade för alliansen ens kunde gissa till sig dessa vansinniga beslut och uttalanden som vi har fått höra de senaste åren.
   Högerpolitiker ska väl göra nedskärningar och inte erbjuda fri skola och vård till illegala (papperslösa).
   Jobba till 75? Varför inte satsa på att sänka arbetslösheten från 8% till runt 2% och sluta med arbetskraftsinvandring när vi nu så råkar ha så stor arbetslöshet i Sverige eller i resten av EU för den delen.
   Reindolfs lån till IMF till en ränta på 0,1 var bland det löjligaste den här regeringen har gjort någonsin. Tom. Sossarna var betydlig bättre. Hur kunde det gå så fel med alliansen?

 3. svenskasvensson said

  Läs det senaste om Reinfeldt, läs om det här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/02/07/reinfeldt-i-panik-massinvandringen-har-atit-upp-sveriges-ekonomi/

 4. Fast det kan ju vara väldigt bra att jobba längre, dock inget som gäller alla. Min pappa avskyr att lata sig – han är född till affärsman/entreprenör och kommer att arbeta tills han stupar. Richard Lynn och Arthur Jensen är fortfarande aktiva som forskare, vid en ålder av 82 respektive 89 års ålder.

 5. Att vi inte har något motstånd mot Reinfeldts politik i offentligheten, beror snarast på att vi har en ”lyd-regim” underställd EU. Besluten fattas där. Pengarna till Grekland, hamnar i det svarta hålet, och på andra sidan har vi Golman&Sachs, vilka var med och grävde hålet, och dessutom har fräckheten att nu kräva mer invandring till Sverige. Det skulle dom inte göra om dom inte visste att dom hade en rimlig chans att få gehör.

  Det som händer, är så massivt så det är svårt att ta till sig. Reinfeldt får Qussling att likna en talgoxe i jämförelse. Den revolution som han är en av ledarna för i det här landet, är större än rysska och franska revolutionen tillsammans. Men han är ändå bara ett terrorliberalt verktyg, en lakej för de riktigt stora globala aktörerna.

  Angående pensionärerna, det ultimata sveket, skrev jag följande inför sista valet :

  http://manckerstroem.wordpress.com/2010/08/26/den-politiska-retoriken-forvillar-naturligtvis-med-avsikt/

  och :

  http://manckerstroem.wordpress.com/2010/09/25/insandare-sverige-de-oheliga-alliansernas-forlovade-kungarike/

  Men hur stor behöver larmbasunen vara för att svenskarna ska höra ?

 6. Rolle said

  Och ändå är det 32 – 36 procent som tycker att denne dåre gör ett bra jobb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: