Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Debatt om våldet i Malmö

Posted by sverigeidag på februari 2, 2012

I kvällens debatt skulle man diskutera brottsutvecklingen i Malmö. Som brukligt i sådana här sammanhang är det huvudsakligen de politiskt korrekta som bjuds in. När politiska avvikare eller inkorrekta vid enstaka tillfällen bjuds in brukar de ofta tystas eller avbrytas.

Det började med att den ansvarige minister Beatrice Ask valde att inte ställa upp, trots att hon har huvudansvaret för brottsutvecklingen i landet. Ansvarig nummer två är Ilmar Reepalu som vanstyrt Malmö i 17 år, något som varit möjligt därför att den importerade valboskapen och ett antal omdömeslösa svenskar har röstat på honom val efter val. Inte heller han kom till debatten.

Istället var ett antal invandrare på plats för att framföra sina åsikter om utvecklingen. Även pappan till den 15-åring som mördades under nyårshelgen blev intervjuad.

Det ende ”inkorrekte” som bjudits in till kvällens debatt var Per Ramhorn från SD. ”Äntligen” var den första spontana känslan när namnskylten dök upp. En mogen man som hade ett fördelaktigt yttre skulle representera Sverigedemokraterna. Nu väntade vi bara på vad han skulle säga. Men vad sade han?

Det var en nästan obegriplig harang om att Malmö har tagit ett stort ansvar och att många invandrare bor trångt. My god vilken idiot! Här har han chansen att i direktsändning säga att orsaken är en huvudlös invandringspolitik som förstör inte bara Malmö utan hela Sverige. Han gavs också chansen att komma med förslag på lösningar, men fick inte ur sig någonting alls. Eftersom han inte på egen hand kom med något förslag bad programledaren honom att föreslå något. Men inte ens det hjälpte. Inte ett vettigt ord kom från den mannens mun.

Han hade kunnat föreslå ett näst intill totalstopp för invandring både till Sverige och Malmö. Han hade kunnat säga att alla som bor illegalt i Malmö ska utvisas omgående. Han hade kunnat säga att alla kriminella invandrare ska bli fråntagna sina medborgarskap och utvisas. Han är ju för tusan politiker och borde väl haft ett enda vettigt förslag att presentera. Det här liknar sorti för SD! Finns det något annat parti att stödja? Ingenting kan urskulda ett så dåligt framträdande.

3 svar to “Debatt om våldet i Malmö”

 1. Assi3 said

  När inte SD tar tillfället i akt är sorgligt och om SD ska överleva som parti och det dom står för , får dom byta tonläge.

 2. Deleted said

  Sorgligt nog får jag hålla med. När man skall vara med i en debatt är det brukligt att studera lite innan och ha ett par punkter att ta upp. Han verkar bara hoppats på att Kent Ekeroth skulle kommit och bara suttit och nickat. Svagt…. av alla bra politiker i Malmö, varför denne som endast fick fram att det fanns en överbefolkning i vissa områden.

  Hoppas det blir mer liv i grytan när Ekeroth och söder är med.

 3. Bosse said

  Nu när SD fått smak på maktens grytor så kommer de bara att bli mer och mer PK. Fast det var inte lätt för denne stackare med tanke på att 90 procent av dem som satt i studion var kulturberikare eller vänster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: