Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Två dårar på dårhus

Posted by sverigeidag på februari 1, 2012

Två svårt mentalsjuka personer sitter för ögonblicket intagna på Karsudden. En kvinna och en man. Mannen greps för ett bestialiskt mord på flickvännen, den åtta år äldre Helle Christensen 2010. Han hade skändat kroppen grovt, skurit halsen av henne och ätit av kroppen. Han kallas av medierna för Skarakannibalen men heter Isakin Jonsson och intervjuades av Expressen häromdagen. Han ser svårt mentalsjuk ut, med alla sina tatueringar, piercingar och en vedervärdig blick som kan skrämma bort varje levande varelse. Det är obegripligt att enda en kvinna någonstans på jorden valt att ha något med en sådan avskyvärd person att göra. Det dåliga omdömet ledde till flickvännens död.

När Expressens reporter frågar den mentalsjuke personen om vad han känner för det brott han begått så svarar han ”jag känner inte så mycket”.

Ett halvår innan han begick sitt mord så begicks ett annat grymt mord av den grovt störda Michelle Gustavsson. Hon tog fram en morakniv och högg besinningslöst ihjäl en inneboende man vars mentala tillstånd var okänt. Offret fick motta 25 knivhugg innan Michelle gav upp. Nu sitter även hon på Karsudden.

Michelle Gustavsson och Isakin Jonsson, båda svårt mentalsjuka, sitter på Karsudden och där har ”kärlek” uppstått mellan dem. Leif GW Persson kommenterade detta i ”Veckans brott” (TV 1 den 31 januari 2012) och såg inte så förtjust ut över risken att de kan får barn tillsammans.

Perssons spontana tanke var ett uttryck för den självklara insikten att de båda borde tvångssteriliseras och inte tillåtas att träffas överhuvud taget. Att återinföra tvångssterilisering är helt nödvändigt för att förhindra spridningen av det slag gener som Gustavsson och Jonsson förfogar över. Varför vågar ingen politiker föreslå fysisk tvångssterilisering av personer av det här slaget?

Relaterat: Cattis bubbla

2 svar to “Två dårar på dårhus”

  1. Assi3 said

    Dom ska inte ha någon kontakt med varann.Virus ska inte spridas utan förintas

  2. Numer räcker det dessutom med s.k. kemisk kastrering. Skriva gärna om preparaten buserelinacetat, cyproteronacetat och medroxyprogesteronacetat, och folk och fä att inse att det inte handlar om testikelavlägsnande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: