Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Bonnier föredrar Göran Hägglund framför Mats Odell

Posted by sverigeidag på januari 28, 2012

Bonnier vill bestämma hur det politiska landskapet ska se ut i Sverige. Deras grepp om politiken har ökat betydligt de senaste tio åren och resultat ser vi i form av ökad invandring, mer internationalisering av ekonomin och mera hets mot invandringskritiker.

Bonnier lägger sig i alla politiska beslut i Sverige och försöker påverka vilka politiker som ska få vara med och styra landet.

I dagens riksting har det nästan helt urvattnade Kristdemokraterna ställts inför möjligheten att få en bättre partiledare än Göran Hägglund. Mats Odell, som är missnöjd med KD:s utveckling har i skarpa ordalag kritiserat partiet för sin ovilja att diskutera frågor som berör vanliga medborgare.

I går gjorde Odell ett utspel i riksradions P1 Morgon där han beskrev ett Sverige som KD inte vågar tala högt om. Han ansåg att KD har blivit ett fegt parti. Partiet har tappat över 3 000 medlemmar och sjunker i opinionsundersökningarna.

Odell var tydlig med att berätta om KD:s svek i rättsfrågorna och gav exempel på skjutningarna i Malmö och de många våldtäkterna i landet. ”Det här är en allvarlig utveckling” sade Odell och gav även ett exempel på den brottslighet som drabbar människor som blir rånade i sina egna hem.

Knappt han Odell komma ut ur studion förrän han attackerades av journalister från Bonnierpressen som ansåg att han ”lät som Åkesson” och kom med ”SD-doftande överdrifter”.

I dagens Expressen förtydligade Bonnier vem de vill ha som partiledare för KD, nämligen den globalistiske Bonnier-drängen Göran Hägglund som inte skulle lyfta ett finger mot något av de problem som massinvandringen orsakar eftersom det skulle kunna störa hans relation med medierna (Bonnierpresssen).

Dagens ledare i Expressen blev en attack på Odell. Expressens påhopp berodde på att Odell vågade säga det som många tänker och bekymrar sig för när det gäller den oroande brottsutvecklingen. Bonnier vill med kraft visa att de inte tolererar någon form av invandringskrik.

Ur Expressens ledare idag:

På sluttampen har Odell blivit alltmer desperat. När han i gårdagens P1 Morgon krävdes på politiska besked tog han till det billigaste tricket i instruktionsboken: han försökte slå mynt av människors rädsla, med påståendet att ”unga kvinnor våldtas på löpande band.


… Sexuellt våld är givetvis ett stort samhällsproblem även i Sverige, men att påstå att unga svenska kvinnor våldtas i industriell skala är en grotesk, rent SD-doftande överdrift.

”

Expressen vill nu att Odell rensas ut ur KD och gissningsvis kommer tidningen att göra vad de kan för att hjälpa till.

Relaterat: Bonnierhotet

Ett svar to “Bonnier föredrar Göran Hägglund framför Mats Odell”

 1. Elaka Svennen said

  Där hör ni, svenska kvinnor!

  Expressen hävdar bestämt det är en överdrift Sverige blivit Europas farligaste plats för kvinnor.

  Ignorera statistiken som bevisar att ingenstans på kontinenten löper en kvinna lika stor risk att bli våldtagen som på svenska gator. sarkasm*

  Faktum är att Sveriges våldtäktsstatistik har bara sin like i Afrika. Sedan att vi mass-importerar afrikaner till Sverige kan givetvis inte höra ihop! harklar Thomas Mattsson.

  Jag hoppas våra svenskor ser över sina läsvanor. Varför stödja en tidning som förnekar sexuella övergrepp på svenska kvinnor?

  //ES, skribent på Sverige Idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: