Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Socialdemokraterna chockar: Vit man som partiledare

Posted by sverigeidag på januari 26, 2012

I det extremt invandrarvänliga partiet Socialdemokraterna är det många som har tröttnat på att se ”vita män bytas ut som andra vita män”. SSU:s ordförande Gabriel Wikström och flera andra personer inom partiet vill se fler invandrare på ledande poster. Det vill uppenbarligen inte det smygrasistiska moderpartiet. Precis som när Vänsterpartiet nyligen valde Jonas Sjöstedt till ordförande tycks även sossarna föredra vita medelålders män.

Den nya ordföranden för Socialdemokraterna heter Stefan Löfven och han har gjort sig känd för sin kamp mot Sverigedemokrater. Han har tillsammans med Expo-chefen Robert Aschberg skrivit ett antal hatartiklar mot SD, vilket innebär att han nu kommer att ”godkännas” även av Expo, Bonniers och den antirasistiska knäppskallerörelsen. Bonniers megafon i mediesamhället, Peter Wolodarski, anser att valet av Löfven är föredömligt. Det kommer att stärka hatet mot SD, mot alla invandringskritiker och alla politiska debatter om invandringspolitik kommer att bli ännu mer fördummande än vad de hittills varit. Dessutom har Socialdemokraterna nu plötsligt beslutat sig för ett gå med i Europakten, något som Håkan Juholt sade nej till.

Löfven föddes i Stockholm men modern lämnade bort honom när han var tio månader. Hon klarade inte av att ha hand om sin son. Han växte upp hos fosterföräldrar i Ådalen och gick en tvåårig ekonomisk linje på gymnasiet samt en svetskurs på AMU i Kramfors. Han läste på socialhögskolan tre terminer, men hoppade av och började jobba som svetsare. Därefter har Löfven huvudsakligen arbetet med fackliga frågor. År 2005 valdes han som förbundsordförande för fackföreningen IF Metall och 2006 valdes han in i socialdemokraternas verkställande utskott.

Stefan Löfven har under tiden som Metalls förbundsordförande medverkat att driva en politik som utestänger sverigedemokrater från facket. Han säger ofta att det inte finns några vi och dom, men ingen är så noga med att tydligt visa att uppdelningen i vi och dom är lite av hans specialitet. Han anser dessutom att det är viktigt att hjärntvätta skolungdomar så att de redan från tidig ålder accepterar att främlingar tar över Sverige. Om han föregångare har varit politisk okunniga, så är det inget mot vad Löfven är. Det stora frågetecknet är varför han tagit rollen som partiledare när det finns ” så många kompetenta invandrare i partiet”. När ska de få synas på ledande platser egentligen? Hur länge ska sossarna envisas med att bedriva en smygrasistisk agenda och utestänga invandrarna från ledande positioner i partiet?

En sak kan vi bara hundraprocentigt säkra på och det är att Socialdemokraterna har fått en ledare som mycket väl kan jämföras med Mona Sahlin. Vi hoppas att partiet har skjutit sig själv i foten.

3 svar to “Socialdemokraterna chockar: Vit man som partiledare”

  1. Rottan said

    Ja hörni, ”uttrycksfriheten” numera är synonymt med åsikter som är politiskt korrekta. Oliktänkande och sunt tänkande förföljs, precis som ni skriver, vilket är helt ofattbart i moderna och liberala Sverige! Tänker mig att vi får liera oss med finnarna som helt frankt står fast vid Samfinländarna och inte viker en tum från att de värnar om Finland som det fosterland som de är stolta över att bevara.

  2. Oden said

    Sverige i dag är inte längre en demokrati, utan en blomstrande demokratur där oliktänkande förföljs helt öppet och åsikter som strider mot den styrande elitens fabler bestraffas hårt och skoningslöst. Hur länge ska VI som insett hur illa ställt det är med vårt f.d. folkhem låta fullblodsidioter som ex. denne Löfven härja fritt? Är revolution enda lösningen?

  3. Bosse said

    Aj då – hade glömt att det var han som ville utesluta Sverigedemokrater. Sverige i dag har rätt, det är bara en tidsfråga innan denna och likande bloggar kommer att förbjudas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: