Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Våldtäkterna ökar dramatiskt i Sverige

Posted by sverigeidag på januari 24, 2012

Nya siffror från Brå visar att antalet våldtäkter fortsätter att öka kraftigt. Förra året slogs ett nytt rekord då 6509 våldtäkter anmäldes. Siffrorna från Brå är inte helt klara och kommer att justeras upp när statistiken för 2011 är färdigställd.

Motsvarande siffra för Danmark förra året är 392 anmälda våldtäkter. I Danmark anmäls i genomsnitt lite drygt en om dagen och i Sverige anmäls nästan 18 våldtäkter om dagen.

Sverige är ett av de farligaste länderna i världen och risken att drabbas av våldtäkt i Sverige jämfört med Danmark är nästan 20 gånger högre. Vi kan bara jämföras med länder som Kongo och vissa andra underutvecklade och farliga länder i Afrika.

Antalet våldtäkter i Sverige har ökat parallellt med invandringen. Om vi inte hade haft invandring så hade antalet anmälda våldtäkter legat ungefär på Danmarks nivå. Statistik från Affes statistik visar att antalet anmälda våldtäkter ökat i nästan exakt samma takt som invandringen.

Det mest bisarra är att invandrade våldtäktsmän sällan utvisas. Många får istället bo kvar i Sverige på skattebetalarnas bekostnad. De får lägenhet, psykologhjälp och sjukpenning eller pension om de inte får arbete efter domen.

Läs om ett av många skrämmande fall här.

Sverige slår nya rekord i antalet våldtäkter:

Statistik visar att antalet våldtäkter ökar i samma takt som invandringen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: