Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Orientaliseringen av Malmö

Posted by sverigeidag på januari 21, 2012

Den demografiska förändringen och alienering från svensk kultur i Malmö yttrar sig i namnfloran. Det mest populära namnet i Malmö är det judiska Elias tätt följt av arabiska Mohammed och judiska Adam. På sjätteplats kommer judiska Josef, på åttonde plats arabiska Ali följt av judiska Benjamin och lika judiska Isak. Av de elva mest populära namnet i Malmö är sju arabiska och judiska.

Vad är det som händer med Sverige?

 SvD

3 svar to “Orientaliseringen av Malmö”

 1. Sverige idag är den mest balanserade och mångsidiga nationalistiska och svenskvänliga nyhetssidan på nätet – man tar upp både små och stora frågor, och klarar av att synliggöra de större geopolitiska sambanden i världen. Dessa samband som kontrajihadistiska Avpixlat inte kan, vill eller vågar förstå eftersom deras anti-islamiska och Israelofiliska fäblesser gör dem blinda för de som inte passar in i världsbilden. Politik och trovärdig nyhetsförmedling handlar om att balansera på en knivsegg och det grundar sig i mångt och mycket på ens omvärldsförståelse:
  http://swedishdissident.blogspot.com/2011/10/foljder-av-ett-pluriversum.html

 2. Vi är inte emot allt judiskt och inte heller emot Israel. Det är en feltolkning. Vi uppmärksammar däremot hur den starka israellobbyn agerar i olika sammanhang. Dessutom är det fullt legitimt att ha åsikter om politiken i Israel. När det gäller namnen i Malmö så visar listan en oroväckande trend, nämligen att de svenska namnen är på väg bort.

 3. Henriik Åström said

  Det är mycket tråkigt att ideligen läsa ert motstånd mot allt judiskt och Israel. Vet ni på denna hemsida om att vår etik och moral, vår kultur och lagstiftning och oerhört mycket mer har sin stora grund i judisk-kristen ideologi? Vi har hämtat hur mycket som helst ur Bibeln: tänkesätt, talesätt, seder och bruk, och även namn.
  Elias, Adam, Alexander, Oskar, Josef, William, Benjamin, Filip och Isak är namn på vanliga svenskar, och har varit det i århundraden (förutom William).
  Så det är väl egentligen bara Mohammed och Ali som sticker ut…
  Så sluta att attackera allt judiskt och Israel. Om det sedan bland samhällsförstörarna finns sekulära, liberala judar – lyft upp dem som exempel för dålig politik istället för att skuldbelägga judarna och Israel. Vi har nämligen samma fiender – de totalitära förtryckarmakterna islam och kommunism.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: