Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Gabriel Wikström som etnomasoschist

Posted by sverigeidag på januari 20, 2012

Många svenska politiker går på droger. Men det är inte kemiska substanser som förgiftar deras hjärnor utan det är den atmosfär som Bonnierpressen och TV skapar som gör dem höga. Liksom en heroinist som tjatar om heroin så tjatar våra politiker om ”mångkultur”. De får inte nog av den hur mycket problem den än skapar för oss andra. Medierna vägleder politikerna och de i sin tur leder Sverige rakt mot avgrunden.

I fajten om vem som skulle bli ny partiledare för Vänsterpartiet uttryckte Rosanna Dinamarca, en av kandidaterna till ledarposten, att hon inte ville ha en svensk vit man över 50 som partiledare. Denna åsikt bejakas av de medier som skulle använda krigsrubriker om någon framför en motsatt ståndpunkt, t.ex. att han vill att en partiledare ska vara svensk – och kanske dessutom en man över 50.

Nu är det dags igen. Gabriel Wikström är ordförande för Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU. För ett par dagar sedan framförde han åsikten att ”vi behöver fler unga, kvinnor och personer med invandrarbakgrund på ledande poster i partiet”. Han säger också att ”det är för många vita medelålders män som ersätts med vita medelålders män”.

Liknande åsikter brukar höras från ledande Miljöpartister och även inom de borgerliga partierna hörs ofta liknande tongångar. Det är ganska lätt att få den uppfattningen att det är något allvarligt fel på dessa politiker. Varför har Gabriel Wikström ens tagit platsen som SSU-ordförande om han hellre vill ha en invandrare som ordförande? Varför avgår han inte och föreslår någon invandrare till posten, varför inte en muslim, så att det Sverige som SSU förordar blir tydligare. Och varför är han inte med i debatten om vem som borde vara partiledare för Socialdemokraterna. Det finns en hel uppsjö invandrare, araber, afrikaner, romer, etc som Gabriel borde lansera. Varför gör han inte det?

Politiker som Gabriel Wikström är ganska svårbotade. De har aldrig ställts inför en debatt med människor som har andra, betydligt klokare, åsikter och de är alltid rädda för att höra andra argument än sina egna. Trots att de vill ha ”invandrare på fler poster” har de fräckheten att sitta kvar på en viktig post och blockera möjligheten för invandrare att kunna göra karriär.

Etnomasoschister som Wikström vill inte se svenskar någonstans i samhället. De föraktar svenskar, de föraktar det svenska Sverige. De borde packa en väska och lämna landet.

Avgå Gabriel Wikström!

Ett svar to “Gabriel Wikström som etnomasoschist”

  1. Bosse said

    Dessa kulturrelativitister är på ett sätt de värsta rasisterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: