Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

FELET MED SVERIGE ÄR SVENSKARNA!

Posted by sverigeidag på januari 15, 2012

Alla myndigheter, alla redaktioner, alla institutioner är nu framgångsrikt uppbundna som megafoner för den extatiska multikultiväckelse, som drar fram genom Sverige.

Ett färskt, groteskt exempel utgör Arkitekturhögskolan. Som till främsta bidrag i sin årliga jultävling om det bästa pepparkakshuset utsåg en siamesisk tvillingkyrka – ett godhetsmonster i form av en partiellt sammanbyggd moské och en svensk, kristen kyrka.

Inspirationen kommer i själva verket från ett länge planerat projekt i Fisksätra (Nacka kommun). Samma plats, där (det förbeställda?) vinnarbidraget kommer att ställas ut i framtiden:

http://www.nvp.se/Nacka/Nacka/Pepparkaksmoske-till-Nacka-forsamling/

Just nu är bara 49% av alla Fisksätra-bor ”utrikesfödda”, vilket naturligtvis förefaller vara ojämlikt, på gränsen till strukturellt rasistiskt. Men om alla dessas i Sverige redan födda barn medräknas, blir siffrorna mera demografiskt positiva. Problemet i sammanhanget är väl snarast, att PEPPARKAKSHUSEN HAR EN RASISTISK FÄRG!

”Nogger Black” har försvunnit. Kinapuffar togs hastigt och lustigt ur det svenska godissortimentet. Ordet ”negerbollar” har blivit värre än den grövsta svordom. Men hur kan DO tillåta att moskéer skapas av BRUN DEG? Kommer inte Fisksätras befolkning att känna sig in i märgen kränkt av detta Arkitekturhögskolans förstapris?

Här kan ni läsa en hel del om främlingsfientligheten i Nacka (”Främlingsfientlighet finns här, som överallt. Sverigedemokraterna fick ju två mandat i senaste valet”):

http://www.nvp.se/Bortomviochdom/Spraket-det-viktigaste-for-att-bli-in tegrerad/

Till sist en liten påminnelse om just Fisksätras engagemang för Sveriges nya, inofficiella nationaldag, Kåldolmens dag (utlandsmatens dag):

http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/12/17/genuskemi-och-nagra-kla vertramp-i-det-politiskt-inkorrekta-trasket/#comment-10933

Källan: Vi hittade kommentaren i den här tråden och vill att fler ska få läsa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: