Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Stöd Thoralf Alfssons kampanj mot Gota Medias mediahus

Posted by sverigeidag på januari 10, 2012

Toralf Alfsson och SD Kalmar samlar in medel för att kunna driva en kampanj mot planerna på att bygga ett mediahus. Från Alfssons blogg:

De som följt min blogg några år vet att jag är en stor motståndare till Gota Medias (Barometern) planer på ett mediahus vid systraströmmen i centrala Kalmar.

Jag har tagit upp detta i ett stort antal blogginlägg. Några av dem kan du läsa här nedan.

2008-09-07,
2009-01-24,
2009-09-06,
2009-09-21,
2010-05-04,
2011-10-31,
2011-11-10,
2011-12-05

Att kritisera detta medieföretag som har monopol på tidningar i regionen är givetvis inte lätt men jag gör bara det som känns rätt utan att väga in vad detta kommer få för konsekvenser. Ni som följer bloggen vet vilka konsekvenser det fått.

Andra politiker i Kalmar vågar uppenbarligen inte gå emot Gota Media av ren rädsla för att inte få något medieutrymme i framtiden. En sorgligt feg inställning i mina ögon.

Det som dock slår mig när jag träffar människor på stan är hur okunniga de är om detta felplacerade skrytbygge. Det är faktiskt inte många som har någon djupare kunskap om dessa planer.

Det som är än värre är att med tanke på att Gota Media nu äger alla de lokala tidningarna (Barometern, Östran och Ölandsbladet) så kommer heller inte någon kritisk granskning ske i tidningarna. Ett sorgligt faktum som många ännu inte insett. Gota Media kommer i Barometern och i Östran allra pliktskyldigast publicera några artiklar där man visar de storslagna planerna men inte släpper fram några kritiska röstar utan istället kommer man ”lovprisa” Johan Persson och Kalmar kommun för deras välvilja till detta byggprojekt.

Därför funderar vi inom SD på att dra igång en större informationskampanj om vad som håller på att hända på den unika och historiska Kvarnholmen. En större kampanj kostar givetvis en hel del pengar om man skall kunna nå ut med informationen till Kalmar kommuns ca 63 000 invånare.

Är du villig att bidra med en summa pengar för att vi skall kunna genomföra detta? Vi får knappast någon draghjälp från de lokala tidningarna 😉

Vi gör ett försök med att samla in pengar för detta ändamål. Vår lokala kommunförening kommer att satsa lika mycket pengar som vi lyckas få in från privatpersoner. Får vi in 10000 kronor från privatpersoner så satsar Sverigedemokraterna i Kalmar också 10000 kronor på en informationskampanj.

Vi ser det som en start på valrörelsen 2014!

Om du vill ge oss ditt stöd i denna informationskampanj så sätt in ditt bidrag på Bankgiro 5279-5465, som tillhör Sverigedemokraterna i Kalmar. Ange endast ”Gota Media” vid/på inbetalningen så förblir du anonym.

Ny hoppas jag på ett stort stöd. Varje litet bidrag är välkommet!

Jag har själv satt en grundplåt idag.

Följ Alfssons kampanj på hans blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: