Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Pat Buchanan har sparkats från MSNBC

Posted by sverigeidag på januari 10, 2012

Den konservative debattören och författaren Pat Buchanan har stängts av som kommentator från den vänsterorienterade TV-kanalen MSNBC på obestämd tid. Det framgick igår av ett uttalande från företagets president Phil Griffin. Enligt nyhetsbyrån AP är det en reaktion på Buchanans senaste bok Suicide of a Superpower som lett fram till beslutet.

Kanalen har också utsatts för påtryckningar från lobbygruppen colorofchange.org som vill öka det svarta inflytandet i USA. Lobbygruppen deklarerar nu stolt på sin hemsida att det fått bort Buchanan från sin arbetsplats och kallar det för ”en seger”. Det står allt mera klart att det svarta och vita USA egentligen är oförenliga och att allt prat om smältdegel bara är ren propaganda för rasblandning. Den svarta lobbygruppen hade lyckats få hela 275 000 svarta, andra färgade och en del vita liberaler att skriva på en protest mot Buchanan. Den här typen av aktioner brukar få stöd i liberala medier, men om det varit så i just det här fallet ät oklart.

Buchanan är bara en i raden som sparkats från sitt arbete det senaste året för att de har varit politiskt olämpliga. Det rör sig om tusentals personer och visar att toleransen mot avvikande åsikter och yttrandefrihet är på väg att försvinna i USA. Chefen för MSNBC Phil Griffin har nu ställt in sin i raden av kritiker mot Buchanan och menar att hans böcker ”överträtt gränsen” för att de upplyser om hur landet förändras demografiskt och på andra sätt. Griffin mera också att Buchanans böcker inte ens borde vara en del av den offentliga debatten.

Relaterat:

http://colorofchange.org/

http://buchanan.org/blog/

Buchanans senaste bok kan beställas här.

Ett svar to “Pat Buchanan har sparkats från MSNBC”

  1. Devon Lee said

    No one can reject from the quality of this video posted at this website, nice work, keep it all the time.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: