Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Har mänskligheten tappat förståndet?

Posted by sverigeidag på januari 7, 2012

Om man ska tro att fysikern Stephen Hawking har sagt det som tillskrivs honom i några färska artiklar i internationell och svenska press så har han tappat sin förmåga att sätta ihop sammanhang.

Enligt pressen tror Hawking att vi människor måste kolonisera planeten mars för att överleva. Att kolonisera mars och överleva där är inget att ens ödsla tankar på eftersom det är omöjligt i alla avseenden. Vi människor att dömda att leva vårt liv på jorden och om vi inte klarar att ta hand om den här planeten är det ingen gode idé att flytta till en annan eftersom vi skulle förstöra även den om det fanns livsbetingelser där.

Vår biologiska och mänskliga uppgift är att leva här och vårda den enda planet vi kan leva på. Så om Hawking har filosoferat om ett liv för oss på mars är han fel ute.

Hawking spekulerar i att människan är utdöd om 1000 år och det inte en orimlig teori om vi ser hur världen utvecklas. Världen är full av dårar som inte fattar någonting, men världen är också befolkad av massa kloka människor som skulle förklara det orsakssammanhang som kan leda fram till vår egen utrotning. Däremellan har vi hela skalan av folk som för det mesta anpassar sig till en viss samhällsordning oavsett hur den ser ut.

Istället för att fundera på hur vi ska fly från planen och rädda mänskligheten måste vi sätta oss ned och se varför vi tänker försöka fly från den och vad som orsakar sådana tankar.

Hawking tror att vi går under i kärnvapenkrig, global uppvärmning eller någon annan katastrof. Han är inte ensam om att spekulera i av vilka orsaker vi kommer att gå under och ju mer tiden lider desto fler tror att vår mänskliga art kan vara utdöd redan om några hundra år eller senast om tusen år.

Jag sitter just nu och tittar på direktsända amerikanska politiska debatter. När man hör vad politikerna säger så är det lätt att tro att mänskligheten leds av dårar som inte fattar vart mänskligheten är på väg. Politikerna som lanseras av sina partiorganisationer eller av medierna talar om ungefär samma saker. Pengar, skatter och krig. De vill bomba Iran, de vill öka frihandeln och de vill öka invandringen. Det finns visserligen andra nyanser i debatterna, men det finns ingen som ser vart mänskligheten är på väg. Om de finns så tystas de med. De hotar väl samhällsordningen.

Många tror inte ens på att vi människor är medskyldiga till att förstöra vårt klimat utan vill sätta stopp för åtgärder som kan leda till mindre utsläpp och en bättre miljö. Eftersom de inte ens fattar det trots tusentals vetenskapliga rapporter så fattar de inte heller att många av de problem som mänskligheten drabbas av beror på överbefolkning. Det är politiker i väst som negligerar detta som vill fortsätta att importera miljoner människor varje år till väst så att våra nationer blir ännu större miljöbovar och hotar mänskligt liv ännu mer.

Underkastelsen del 1 och del 2:

Det räcker med att se filmen Underkastelsen för att förstå att vi människor kommer att gå under tidigare än vad Hawking tror om vi fortsätter att leva som vi gör. Vi hinner nämligen förgifta oss så mycket att vi blir sjuka, infertila och oförmögna att leva ett normalt liv innan vi ändå skulle dö av våldsamma konflikter och krig orsakade av våldsam massinvandring, invasioner och fasansfulla krig, kanske i krutdurken Mellanöstern där kärnvapen riskerar att avgöra framtida konflikter.

Den som betraktar invandringen som en fråga för etnisk överlevnad för vita ser ett problem endast i mikroformat. Världen är kraftigt överbefolkad och det är från områden där folk inte begränsar sina födelsetal vi tar emot människor. Politikerna hänvisar till att vi har en skyldighet att ta hand om dem. Vi har ingen som helst skyldighet att ta emot dem utan borde istället hindra dem från att komma hit, om det inte hjälper med lagstiftning så med vapenmakt.

Utan att gå inte på varje detalj och varje problem som hotar mänskligheten så bottnar nästan alla sådana problem i en våldsam överbefolkning och att vi upplåter vår västerländska civilisation till folk som trycker på från de överbefolkade nationerna.

Att ens ägna kraft åt att diskutera invandringspolitiska detaljer med människor som försvarar invandring i stor skala är slöseri med energi. Man behöver varken diskutera hur många vi ska ta emot eller vilka eventuella problem en sådan invandring för med sig.

Det är dags att med kraft ägna tid och argument åt att förklara vart mänskligheten är på väg och vad som krävs för att rädda den. Se filmen Underkastelsen, fatta att vi är illa ute som art. Någon eller några måste ställa sig upp och förklara att det måste bli slut på de experiment som vi utsätter oss för.

Det är blodigt allvar nu. När Stephen Hawking och andra förståndiga personer talar i domdagstermer förvånas jag över att de inte förklarar vad som bör göras. Det kan ju hända att de gör det, men att media censurerar sådana tankar. Oavsett vilket måste vi lyfta fram politiska debatter till en annan nivå. Vi måste sluta vara rädda för vad andra säger när vi påstår att något är fel i samhället, för om vi är rädda att säga något kommer globalisterna att fortsätta sin förstörelse av jorden och vi kommer att dö allihop.

Istället för att ens tänka på att fly till mars ska vi tänka på att stanna kvar här på jorden och kämpa tills vi dör. Vi kommer nämligen att dö allihop som individer, men som folk kan vi överleva ifall vi lyckas slå ned globalisternas galna expansions- och överbefolkningspolitik. Vår plikt som civiliserade människor borde vara att bringa ned födelsetalen kraftigt i stora delar av världen. Det kan vi bara göra genom att sätta hårt mot hårt och inte backa nu när allvaret knackar på dörren. En radikalt annan politik behövs för världen där vi vänder oss bort från globalism till närsamhällen och småskalighet inom alla områden.

Trött skåning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: