Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Fria Tider: Mönsterinvandrare mördar sin fru

Posted by sverigeidag på januari 4, 2012

Vi saxar denna högintressanta artikel från Fria Tider. Den förtjänar att spridas mer.

”En mördare som man inte får läsa om i Göteborgsposten är Adama Diarra från Elfenbenskusten. Han var nämligen anställd på Hjörne-bolaget Svensk Tidningsdistribution som hade proflierat honom som en föredömlig invandrare. Att han gjort sig skyldig till en rad våldsdåd ända sedan han kom till Sverige kände man inte till. Eller brydde sig inte om.

I en intervju berättar Adama hur han, trots att han bara arbetar två timmar om dagen kan sända hem avsevärda belopp till sin familj i Afrika. Han berättar även om African Child & The Prophet Unity, hans egen musikgrupp. (Propheten ifråga är den för Fria Tiders läsare välkände Mohammed) Enligt gruppens blogg hos Expressen spelar man riktiga Afrikanska Root Reggaen.

Orsakade mångkulturell extas i Göteborg
Med muslimsk reggae som månkulturellt framgångsrecept gick det riktigt bra för Adama Diarra, som kom till Sverige år 2000. Hans musikgrupp består till största delen av svenskar. Kring Adama Diara samlades välartade ungdomar, som av bilderna att döma uppnådde något slags mångkulturell extas under artistens ledning.

Lika trevligt var det inte på hemmafronten. Adamas problembeteende var känt hos myndigheterna redan 2002. Eftersom han satt i fängelse i tio månader torde även arbetsgivaren ha lagt märke till att inte allt stod rätt till. En kronologi över vidrigheterna finns i Realistens artikel om samma sak.

Tidsbegränsad utvisning
Någon utvisning har det inte varit tal om förrän i den aktuella domen. Tydligen blev det lite magstarkt även för Sjuklöverns nämndemän den här gången: Inför den 8-årige sonen slog han ihjäl sin fru med ett järnrör. Sedan lade han upp henne på en säng så att sonen skulle kunna krama om henne en sista gång och ta farväl.

Eftersom mannen, trots överväldigande bevisning fortfarande nekar finns ingenting angivet om huruvida religiösa motiv eller bara dåligt humör gav upphov till hemskheterna. Nåväl, när den korta likvakan var överstökad var det dags för begravning. Resolut slängde den måttligt begåvade pappan ner den döda mamman från balkongen och släpade in henne i skogen, där han trodde att ingen skulle hitta henne.

Att tingsrätten före utvisningen fängslar mannen för ”Vållande till annans död” istället för mord har vi gärna överseende med – ju lägre straff desto förr slipper vi ha honom i landet. Fram till 2022. Från och med då hälsar Göteborgs tingsrätt Adama välkommen tillbaka.”

Ett svar to “Fria Tider: Mönsterinvandrare mördar sin fru”

  1. OT: Avpixlat raderar kommentarer som antyder de genetiska implikationerna av uppblandning/assimilering och kan väl därmed lika gärna byta namn till Antivitpixlat, för de vill tydligen också bidra till kreoliseringen av befolkningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: