Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sinnessjuk befolkningsökning

Posted by sverigeidag på januari 2, 2012

Idag inleder Svenska Dagbladet en artikelserie om framtidens Stockholm. Den handlar om den ständigt växande huvudstaden som växt från att vara en rätt trevlig storstad på 1960-talet till att vara en dekadent stad för nöjeslystna karriärister och finanshajar som lever endast för att öka sina förmögenheter.

Det är invandringen som gör att Stockholm växer och redan om 20 år kommer staden att ha minst 2,5 miljoner invånare. Politiker och samhällsplanerare stöder den utvecklingen och inte en enda röst hörs för att stoppa den vansinniga tillväxten och invandringen. Det är dessutom invandrarna som står för barnafödandet i Sverige och inte heller här har något gjorts för att öka den svenska nativiteten. Svenskarna konkurreras ut i sitt eget land och det går rasande fort.

SvD:

Samhällsplaneringen på längre sikt slås fast i den regionala utvecklingsplanen som sträcker sig fram till 2030. Men befolkningsutvecklingen går redan fortare och prognoserna kan behöva justeras – antagandet att länet kommer ha 2,5 miljoner invånare 2030 räcker inte om inflyttningen fortsätter som nu. Ökningen förklaras av en hög invandring som i sin tur gjort att fler barn föds.

Det demografiska skiftet som inte bara innebär att befolkningen byts ut utan att Stockholm överbefolkas och att Sverige förstörs är ett symptom på en sinnessjuk politik. Bakom den politiken finns medier som Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter som driver på för att Stockholm ska växa med hjälp av invandring vilket betyder att vår tidigare fina huvudstad ska bli mer lik vilken omänsklig främmande storstad som helst.

Det finns de som vinner på att staden växer och det är bankerna, finansindustrin, medierna och alla de invandrare som fått förmånen att få ta över Sverige från den krympande svenska befolkningen.

SvD

Ett svar to “Sinnessjuk befolkningsökning”

  1. Peter said

    Låter utmärkt! Det innebär att Danderyd, Lidingö, Bromma, Nacka, Östermalm, Söder med flera etniskt homogena områden åtminstone delvis kommer att bli kulturberikade.

    Trevligt att Sveriges kanske bästa politiska sajt är tillbaka och jag önskar en God Fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: