Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Två ytterlighetsbilder från det ruttnande Sverige

Posted by sverigeidag på december 16, 2011

Nazisterna

De samlades på Mynttorget den 10 december för att protestera mot svenskfientligheten. På ytan låter det ju bra att protestera mot svenskfientlighet, men när man skrapar lite på polityren, vilket vi redan har gjort, konstaterade vi att bakom den till synes harmlösa parollen döljer sig många element som kommit dit endast i förhoppningen att kunna få utöva våld mot någon politisk motståndare. Dessa mer eller mindre sjuka människor har ofta sin hemvist i den nazistiska ligan ”Svenska Motståndsrörelsen”, som tycks ha något slags inofficiellt rekord i att rekrytera våldsfixerade psykopater.

Här ryker två våldsfixerade nazistgäng ihop med varandra

I brist på våldsamma vänsterextremister klampade de genom Gamla Stan i Stockholm och såg en grupp mörklädda människor i en gränd. De våldsfixerade psykopaterna gick genast till våldsam attack mot gruppen och de två grupperna kastade föremål och slogs med varandra. Det visade sig strax att bägge dessa gäng tillhörde deltagarsidan i manifestationen mot svenskfientlighet. Deras sjukliga behov av att få slå någon på käften gjorde att de angrep en grupp människor utan att ens veta vilka de var. Vi har sagt det flera gånger och återigen bevisas det att de nazistiska våldsgrupperna består av människor som borde sitta inlåsta på psyket. Det är synd om de ungdomar som av ren naivitet eller idioti hamnar i våldsnazisternas klor. Eller möjligen rätt åt dem eftersom de av fri vilja anslutit sig till dessa dårar. Nazisterna och deras våldsmentalitet är ett tecken på en sjukdom i samhällskroppen. De påminner mer om de afro-amerikanska gäng som överfaller oskyldiga vita utanför köpmarknader i USA eller de svarta gäng som gör upplopp i London. De borde låsas in!

Rasblandarna

En annan ytterlighet i Sverige är den massiva propagandan för rasblandning. Vi berättade nyligen om en norska som först skaffat tre barn med en irakisk man och sedan mördats av honom. Hon hamnade i hans händer därför att hon inte fått veta att det är olämpligt att ta ett sådant steg. Det är visserligen inte vanligt förekommande och det finns även svenskar som mördar och beter sig illa (det ser vi också skrämmande exempel på bland de kriminella nazisterna som mördat 20 personer, hotat och misshandlat betydligt fler sedan början av 1990-talet).

Men trots det så är invandrare kraftigt överrepresenterade när det gäller grova brott. Dessutom har vi fått in en sällsynt otrevlig form av brottslighet i vårt land när äldre människor och ensligt boende misshandlas, rånas och allt oftare mördas. Den importerade brottsligheten utmärker sig ofta för råhet, den är grym och inte sällan med inslag av sadism.

Svenskar förleds av media att tro att alla människor är lika goda och lika snälla och att det därför inte är negativt att vi fyller upp vårt land med främlingar. Media anser att det har en positiv effekt på Sverige och lanserar ofta kampanjer där man visar upp diverse kändisar som hittat en rasfrämmande partner. Sådant framställs som höjden av lycka, men bakom den bilden döljer sig både män och kvinnor med ofta obefintligt omdöme, vilket uppdagas när blandäktenskapen splittras, något de gör oftare än äktenskap inom den egna etniska gruppen. Vad det är för män och kvinnor som väljer att rasblanda kan man bara spekulera i, men att det finns enstaka fall där alla inblandade är lyckliga råder det inget tvivel om. Likväl borde den öppna propagandan för rasblandning ifrågasättas eftersom den bidrar till att öka den demografiska obalansen.

TV-reporterns nya ”kärlek”

Dessutom förleds många unga personer som inte förstått de kulturella skillnaderna att tro att exempelvis svarta och vita är lika sånär som på hudfärgen. Exemplen från USA och andra länder visar tvärtom att svarta män som skaffat barn i skrämmande hög grad överger dem och låter kvinnan stå där med ett antal barn utan närvarande far. Ibland vänder kulturmarxistiska debattörer på begreppen och beskyller det vita samhället för att vara rasistiskt som inte tar tillräckligt stor hand om alla övergivna svarta barn i världen. Varje gång vita inte överöser svarta med gåvor, pengar och omhändertaganden eller inte vill rasblanda med dem så kallas det rasism och fördomar när det borde kallas sund självbevarelse.

De svarta har i genomsnitt lägre IQ och blandäktenskap kraschar så ofta att de utgör en skada både för barnen och för samhället. Rasblandning är inget att eftersträva eller visa upp som föredömligt, istället bör sådan livsstil ifrågasättas och kanske rentav varnas för. Under alla omständigheter ska det inte vara tabu kring vad folk tycker om blandäktenskap utan kritiker bör får större utrymme.

Skola som i ett experiment försöker ta död på etnisk identitet genom påtvingas rasblandning:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: