Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Irakier mördade sin norska fru – kräver 1 miljon dollar

Posted by sverigeidag på december 15, 2011

Norskan Marita Ström gifte sig med irakiern Osman Omer Osman och åkte 2004 på semester till hans hemland. Innan han lämnade Norge hade han planerat att mörda sin fru och väl framme i Irak verkställde han brottet. Osman Omer Osman var nämligen en riktigt ful fisk, men det fattade inte den naiva norskan.

Osman Omer Osman tog hjälp av två vänner för att genomföra brottet, men de greps av polisen. I förhören förklarade Osman att han tröttnat på norskan eftersom inte klarade av att sköta sina hushållsuppgifter och att han inte fick den hjälp av henne som han önskade. Att skilja sig var inte aktuellt för då skulle han kunna mista sin bostad. Så han planerade ett mord som skulle se ut som ett terroristattentat. Hon besköts i sin bil med fem skott varav ett träffade ett av parets tre barn som också satt i bilen.

Osman Omer Osman dömdes till livstids fängelse. Nu sitter han inlåst men kräver att få ut hennes livförsäkring. Han var nämligen så planerande att han innan resan från Norge tog en livförsäkring för henne på en miljon dollar. Det verkligen motivet att döda henne var att få ut en stor summa pengar så att han kunde leva gott resten av sitt liv. Den berörda tingsrätten i Norge fastställde i oktober i år att pengarna istället skulle gå till parets tre barn.

De öppna gränsernas politik och hjärntvätten i våra medier få en del att tro att dom är som vi. Det stämmer inte. Däremot är vi naiva och norskan Marita Ström är ett av många exempel på det. När kyrkan blir en statskyrka igen, för det bör den bli, så borde någon form av regelverk sättas upp som förbjuder äktenskap med kriminella eller med människor som inte uppfyller vissa enkla kvalitetskrav. Någon jävla ordning måste det vara i ett land.

Tom

Källa

Ett svar to “Irakier mördade sin norska fru – kräver 1 miljon dollar”

  1. leif clavenheim said

    Det är nästan så att man inte tror att det är sant.En person som har orsakat sådant lidande för övriga familjemedlemmar borde även vara rättslös i fängelset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: