Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

”Debatt” med Belinda Olsson

Posted by sverigeidag på december 15, 2011

Det kallas ”Debatt” när Belinda Olsson bjuder in politiskt inkorrekta politiker och sedan avbryter dem så fort de yttrar sig. Hon, liksom själva programmet, är rena hånet mot allt vad en debatt borde handla om.

Kvällens ”debatt” handlade först om utvisningen av armenierna från Ånge som i flera år arbetat för att kringgå alla regler för att kunna få uppehållstillstånd i Sverige. I studion satt diverse vänsterpartister och vänner av massinvandring samt armeniernas skolkamrater som alla var överens om att de skulle få stanna. Ånges socialdemokratiska kommunalråd Sten-Ove Danielsson erbjöd på stående fot mamman i den armeniska familjen ett jobb på ICA i Ånge – för att hon skulle kunna få uppehållstillstånd i Sverige. Vilken fräckhet! Ett kommunalråd som delar ut jobb till utlänningar utan att ens fundera över om det finns svenskar som behöver jobb först! Belinda Olssons snedvridna debatt hade i ett demokratiskt land varit balanserad av någon med avvikande åsikt. Men i demokraturen Sverige är Belinda journalistikens egen Stalin.

Nästa del i programmet var en uppföljning av det skandalösa programmet ”Uppdrag granskning” från igår kväll där huvudsyftet var att jaga islamkritiker med blåslampa, särskilt sverigedemokraten Kent Ekeroth skulle missaktas och förtalas. Nu fick Kenth vara med på länk, men varje gång han försökte tala så avbröts han av Belinda som ville hindra honom från att säga mer än en mening i taget. Däremot fick en person från den sällsynt extrema tidningen Expo svamla obegripliga fraser nästan ostört. Belindas eget fanatiska hat mot SD kunde hon inte dölja och Sveriges Television visar återigen att de inspirerats av nordkoreansk journalistik. (Eller är det nordkoreansk TV som lärt sig av Sverige?)

Belinda Olsson är en skrämmande programledare. Se här ett annat exempel på hur hon ständigt avbryter folk som framför någon inkorrekt åsikt.

2 svar to “”Debatt” med Belinda Olsson”

  1. xmaverickx said

    Det kanske inte vore så dumt med islam ändå, så kvinnor som Blinda Olsson, förpassades in under en burka.

  2. niklasp said

    Belinda Olsson är SVT personifierad. Tycker ändock männen varit lite väl frånvarande sista året. Kanske de där vetenskapliga rönen där kvinnan har väldigt liten del logiskt tänkande har något med saken att göra, nog är det så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: