Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Just då behövs kampanjer

Posted by sverigeidag på december 14, 2011

Innan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen ägnade partiets medlemmar och sympatisörer mycket tid åt att dela ut flygblad direkt till hushållen. Ibland får man känslan av att sådana kampanjer har minskat till förmån för det politiska arbetet i kommunfullmäktige. Om det stämmer eller inte är lite oklart.

Men just när omfattande flygbladskampanjer skulle behövas ser de ut att lysa med sin frånvaro. I ett flygblad kan man säga mycket om ett aktuellt problem och förklara vilken politik som är bäst för en kommun och för Sverige.

Nu när mediedrevet går för att skapa sympati kring de utvisade armenierna som bott i Ånge skulle det behöva kontras med invandringskritisk upplysning. Det är ingen nackdel att sätta in motkampanjer med full kraft. Det har många gångar visat sig vara effektivt. En motkampanj bidrar till debatten och bidrar till att människor som är trötta på alla snyftkampanjer (vars syfte inte är att hjälpa någon enskild invandrare att få stanna utan att öppna våra gränser) kan få stöd och motivation att aktivera sig politiskt. Även om SD får hyfsade siffror i opinionsmätningarna, så förändrar det inte själva politiken. En massiv flygbladskampanj kanske inte heller skulle göra det, men den kan sätta fokus på ett aktuellt problem och röra om i grytan.

De senaste uppgifterna tyder på att Armenien inte vill ha armenierna i sitt land. Sverige däremot tar in allt och alla utan minsta tanke på varken de kortsiktiga eller långsiktiga konsekvenserna för vårt land.

Om det finns någon invandringskritisk organisation som protesterar med hjälp av direktkampanjer så hör gärna av er hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: