Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Marockan dödade sex och skadade 125 personer

Posted by sverigeidag på december 13, 2011

Sex personer dödades och 125 skadades när en marockan kastade en handgranat och sköt mot en folksamling på en marknad i Liége i östra Belgien. Två skolpojkar som satt och läste sina läxor är bland de döda. Gärningsmannen heter Nordine Amrani är 33 år och har kriminell bakgrund. Han har tidigare dömts för narkotikabrott och illegal vapenhandel.

Det är ett allvarligt brott, som borde få Fredrik Reinfeldt att tänka till nu. Ska han fördöma alla som uppmuntrat den invandring som gjorde det möjligt för Amrani att komma till Belgien? Ska han fördöma det slappa belgiska rättssystemet som inte utvisade honom trots de allvarliga brott han har begått tidigare? Eller ska han tänka till ordentligt, som han brukar göra, och kanske anklaga det belgiska samhället som får skylla sig själva nu för att de drivit upp ett vi-och-dom-tänkande; ”dom kriminella”, ”vi laglydiga”. Hur ska Reinfeldt göra den här gången och vad ska han säga?

Passa på att läsa vad belgiska Vlaams Belang säger om invandringspolitiken. De tar saken på allvar och vill inte ha sådana brottslingar i landet. Invandrare som begår brott bör alltid utvisas automatiskt.

Ett svar to “Marockan dödade sex och skadade 125 personer”

  1. Jag skulle bli förvånad om Fredrik Reinfeldt sade något alls om den här händelsen. Han brukar gömma sig på rummet när det händer allvarliga saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: