Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Björn Wiman är en skamlig person

Posted by sverigeidag på december 12, 2011

Dagens Nyheter är en skamlig tidning vars agenda går ut på att försvara massinvandring och mångkultur och förneka svenskarna rätten till sitt eget land. När DN får bestämma blir Sverige ett allemansland där svenskarna bara är ett folk bland alla andra och på sikt en minoritet i sitt eget land.

I en förvirrad artikel i går av Björn Wiman avslutade han sin text med att påstå att debattören Mats Dagerlind har lånat begreppet kulturmarxism av massmördaren Andres Behring Breivik. Dagerlind har skrivit ett bemötande här och det borde läsas av alla som ogillar DN:s mer eller mindre tokiga journalister och förmodligen lika tokiga ägare som låter dessa journalister utföra det smutsiga arbete de själva inte öppet vill stå för.

Ett svar to “Björn Wiman är en skamlig person”

  1. Wiman har även uttalat sin patetiska defaitism i denna intressanta debatt: http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=2460

    Han säger mer eller mindre rakt ut att han skiter i om Sverige – som kultur och förmodligen även nationalstat – försvinner ur historien. Folk måste vakna upp ur sitt slummer och inse att vårt land är värt att rädda, och att mainstreamtidningarna och sju av våra åtta partier skiter fullständigt i detta. Det är en fundamental plikt mot våra förfäder, mot oss själva och mot kommande generationer, för att referera till Edmund Burke, att göra någonting åt detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: