Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Oanständigt av William Petzäll att inte lämna riksdagen

Posted by sverigeidag på december 9, 2011

Allt fler har tröttnat på att Willam Petzäll sitter och tar emot riksdagsmans lön för att inte göra någonting utom att tala om sina personliga problem. Han har fått många chanser men nu har ett upprop startats för att honom att fatta att han inte har i riksdagen att göra.

Uppropet startades av Avpixlat och redan har flera hundra personer skrivit under, en tydlig indikation på att många verkligen vill att Petzälls lekstuga i riksdagen måste få ett slut. Avpixlat skriver:

”Då personen ifråga inte längre var kapabel att förvalta väljarnas förtroende uppmanades han av partiledningen att avgå. Tyvärr blev det inte så. Den 26 september 2011 meddelade William Petzäll att han inte längre var Sverigedemokrat, men att han ändå tänkte sitta kvar i riksdagen som politisk vilde. I samma stund förlorade 16 981 Sverigevänner sin röst.

Vi kräver att William Petzäll avgår och lämnar plats för en sann sverigedemokrat som ägnar sin tid åt att kämpa för vårt lands bästa. Vi kräver också att riksdagens regelverk ändras så att mandaten i framtiden tillfaller de politiska partierna förutom i de fall då någon kandidat fått så många personröster att denne av egen kraft kan besätta ett mandat.”

Om du också vill skriva på så kan du gå hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: