Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Israel ska deportera tiotusentals afrikaner

Posted by sverigeidag på december 9, 2011

Israels inrikesminister Eli Yishai har lovat att deportera tiotusentals afrikaner som har korsat gränsen illegalt.

”Jag vill värna den judiska majoriteten och staten, och försäkra att alla sudaneser och eritrianer, och alla infiltratörer, till sista man ska återvända till sina hemländer”, sade inrikesministern till arméradion.

I landet finns nu mer än 40 000 illegala afrikanska invandrare, mestadels i de större städerna, och dessa får varken uppehållstillstånd eller flyktingstatus.

Inflödet av invandrare ses av många israeler som ett potentiellt demografiskt hot. Några tycker dock att de ska få stanna av humanitära skäl.

Inrikesministern menar att afrikanerna inte har kommit för att söka asyl undan förföljelse utan för att arbeta och man har försökt att bli av med dem. Bland annat har man delat ut stipendier så att afrikanerna kan åka till ett tredje land.

Nästa år kommer stängslet mot Egypten att bli färdigt och i och med hoppas man att den läckande gränsen som utnyttjas av flyktingsmugglare, ska komma att täppas till.

När får vi höra en svensk minister kräva att infiltratörer som har korsat gränsen illegalt och arbetskraftsinvandrare ska återvända till sina ursprungsländer? När får vi höra en svensk minister säga att invandring hotar den svenska demografin? När kommer Sverige att sluta dela ut uppehållstillstånd till höger och vänster?

Relaterat:
Barn ska deporteras från Israel

Uppdatering:
Israel ska ge infiltratörerna 500 dollar och professionell träning innan de sätts på flyget tillbaka för repatriering.

Enligt Netanyahu är färre än 1000 av afrikanerna riktiga flyktingar, resten är infiltratörer. ”There is a huge wave of illegal infiltrators from Africa. These are not refugees. We checked how many of them are refugees, and it comes out to less than one thousand.”

Liveleak (med video)
YNetNews

Källa: Deulf

2 svar to “Israel ska deportera tiotusentals afrikaner”

  1. kgwh said

    Politiker här i landet kommer aldrig att göra någonting liknande som görs i Israel. Här skall ju krukmakarna och Cameldrivarna och alla våldtäktsmän bygga upp det nya Sverige till att bli som dagens Somaqlia i en nära framtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: