Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Extremisten Daniel Poohl från Expo vill bestämma över Finland

Posted by sverigeidag på december 9, 2011

Daniel Poohl måste ha stora bekymmer med sig själv. Han ägnar hela dagarna åt att samtala med representanter för det folk han intensivt föraktar. Varje dag läser han hatskrifter, hatbloggar och hattexter som skrivits av människor som är rasister, fascister och nazister, invandrarfientliga, högerextrema och islamofober. Han studerar varje hatrad, varje hatord och undrar vem som kan åstadkomma så mycket hat. Den som inte vill ha moskéer i Sverige är islamofob och den som inte gillar islam likställs med Anders Behring Brevik. Poohl kan på sitt eget sätt hitta tusentals potentiella breivikare och han hatar dem alla lika mycket. Han gräver i vad de sagt och letar efter formuleringar som kan dölja en ny jihadist. Ty bakom varje islamofob finns ett hot mot demokratin som måste bekämpas med alla tänkbara maktmedel. Varje uns av invandringskritik är fascism och varje röst på Sverigedemokraterna kommer från outbildade fördomsfulla unga män på landsbygden som bor hemma och äter köttbullar hos mamma och aldrig varit i en storstad eller fått smaka på en riktig kebab. Potentiella brevikare allihop. Poohl tycker egentligen synd om alla dessa unga män och önskar att de fick ta del av mångkulturen på ett mera handfast sätt. Ungefär som när unga svenska män berikas då mångkulturen opererar i grupp på kvällar eller nätter och skojfriskt rycker mobilerna från oss eller bjuder damerna på överraskningssex. Det är Expos underbara värld.

Nu har Poohl varit i det östra grannlandet och talat om vikten av att Finland blir mer likt Sverige. Förorterna ska brinna, bilar ska eldas upp, finskor ska våldtas, unga finländare ska bli av med sina mobiler och Finland ska berikas. Färre finländare i Finland och fler kulturberikare, det är Poohls dröm om vårt östra grannland.

Framför allt vill Poohl lägga sig i Finlands inrikespolitik. Han vill styra den, ungefär som en översittare eller politisk tyrann, vilken som helst, vill styra andra människors liv och öden. Han hatar ett visst parti och har rest till Finland enbart för att han vill stoppa det partiet, på samma sätt som han vill stoppa Sverigedemokraterna, Dansk Folkeparti och Framstegspartiet. Varje gnutta invandringskritik eller kritik mot EU måste inte bara stoppas, den måste fördömas, oskadliggöras som man gör med väglöss eller kackerlackor. Nu var Poohl i Finland, inbjuden av människor som vill försvåra det demokratiska arbetet för vissa politiska partier. Väl där visade han sina små rovdjurständer och riktade dem mot Sannfinländarna som han hatar och drömmer mardrömmar om varje natt. ”De är fascister” morrade han från den lilla plattform som han erbjudits av Gunvor Kronman, en person som knappast kan vara vid sina sinnens fulla bruk när hon bjuder in människor som vill skada Finland så mycket. Hon vill att Finland också ska få ett extremistiskt nätverk av Expos karaktär så att Finland kommer ikapp Sverige på förfallets område. Då var det självklart att bjuda in skandinaviens främsta hatgrupp, nämligen Expo.

Relaterat: Expos historia

3 svar to “Extremisten Daniel Poohl från Expo vill bestämma över Finland”

  1. Ja, det är ju det som är grejen. Vi vill ju göra Sverige bättre; liberal- och vänsterextremisterna vill göra det sämre. Förhoppningsvis är inte Finlands befolkning intresserad av självskadebeteenden.

  2. Stefan G said

    I det här fallet kan man bara hänvisa till Merit Wagers blogg..
    http://meritwager.wordpress.com/2011/12/09/yle-om-daniel-poohls-expo-forsok-att-pracka-sina-svenska-etiketter-pa-finlandare-om-man-vill-saga-att-det-ar-dumt-att-forenkla-och-dela-in-folk-i-grupper-sa-ska-man-inte-gora-det-sjalv/

  3. KGWH Göran! said

    Han Poohl,har visst konverterat till Islam,ska gifta sig med en somalier om några veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: