Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

20 000 treåriga rasister i England

Posted by sverigeidag på december 9, 2011

Tiotusentals småbarn i Storbritannien registreras som ”rasister” i grundskolan om de sagt ett förfluget ord mot någon ”minoritet”.

Det brittiska utbildningsdepartementet har listor på över 50 000 skolelever som sagt något rasistiskt eller homofobiskt. Dessa småbarn är ett mycket stort hot mot demokratin i Storbritannien och ska nu följas upp resten av livet. Lagen är sådan att om en skolelev säger något som anses nedsättande så måste det noteras och uppgifterna sparas i en databas. Man räknar med att minst 35 000 barn under elva år finns registrerade som möjliga rasister och homofober.

Uppgifterna sparas även i framtiden så att en arbetsgivare kan få veta om en viss person sagt ett förfluget ord någon gång i sitt liv. Innehållet i databasen och kommer att fungera som ett slags kriminalregister som myndigheter eller arbetsgivare kan få tillgång till.

En grupp som däremot undkommer alla handlingar och uttalanden är muslimerna som skyddas av det brittiska samhället eftersom de är en religiös minoritet.

Källa

2 svar to “20 000 treåriga rasister i England”

  1. […] Som ett led i omvandlingen från ett vitt till ett icke-vitt Storbritannien och alltmer muslimsk land finns det mängder av organisationer som hjälper till att skynda på processen. Inte minst regeringen som registrerar rasistiska tendenser hos barn redan från treårsåldern. I regeringens databas finns 35 000 barn under elva år registrerade som rasister. (Läs här!) […]

  2. niklasp said

    kolonialmakterna, England, ska tydligen få mest stryk. oljan är viktig idag. därför har vi stora Miljömöten som ska bekämpa CO2 produktionen, CO2 kommer från olja. därför ska vi bli oljeoberoende. mer vindkraftverk mer kärnkraftverk. där sköt sig hela planen att bli oljeoberoende sig i foten då miljömupparna har fått för sig att kärnkraft inte är bra. De vet inte att det finns säkra tekniker att utvinna ofantliga mängder energi från kärnkraft för att de läser inte på, de har bestämt sig. Det är jättefarligt med ideologier. Miljökämpandet har blivit en ideologi, de lyssnar inte längre på några andra utan har sin egna karma. det finns faktiskt väldigt säkra tekniker inom kärnkraft. Men folket eller miljömupparna ville inte att vi i sverige skulle forska vidare i kärnkraft. kärnkraft är ju jätttefarligt. Ideologier är det som är farligast för människans välfärd. Jag tror personligen att om miljömupparna, miljöpartiet, växer kommer vi dö ut.

    En bra länk för alla http://www.youtube.com/watch?v=y-9lnll7bK8 som vill lära sig om dagens kärnkraft

    så om ni miljömuppar fattar verkligheten kring oljan och slutar lipa kring kärnkraft så kommer vi få det bra. men ni är ju så inskränkta kring BARA miljö och INTE politik. detta är problemet som vi inte kommer runt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: