Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Sällsynt grov gruppvåldtäkt i Migrationsverkets lokaler

Posted by sverigeidag på december 6, 2011

I samband med en fest i Migrationsverkets lokaler i Mariannelund (i Eksjö) förgrep sig nästan ett dussin män på en kvinna varav flera av dem våldtog henne. Kvinnan som var på festen tillsammans med sin man våldtogs när flera män höll fast kvinnan och förgrep sig på henne medan maken inte var närvarande.

Enligt polisen har minst åtta personer våldtagit henne. Fem personer från flyktingförläggningen i närheten är anhållna. De kommer ursprungligen från Iran.

Uppgifterna om våldtäkten är knapphändiga då locket av någon anledning lagts på, men våldtäkten ägde rum i fredags. Under helgen våldtogs också flera andra kvinnor på olika håll i landet, bl.a. i Stockholm där en tjugoårig kvinna våldtogs av två män utanför en tunnelbanestation.

3 svar to “Sällsynt grov gruppvåldtäkt i Migrationsverkets lokaler”

 1. niklasp said

  ”Jag skyller inte på flickstackarn. Jag skyller på media. De målar upp negrer som festliga prickar med rytmen i blodet när sanningen inte riktigt är så rosig.
  Flickan kände säkert viss oro. Jag menar hon har ju kvar sina instinkter. Men det värsta man kan vara i Sverige idag är fördomsfull och rasist. Klart som faan att hon inte vågade tacka nej till att festa med flyktingar! Vad skulle hennes vänner tro?!Nu fick hon betala priset för de lögner som Sveriges alla journalister har spridit. Det är inte kvinnan som borde legat där. Nej, det är alla politiker och journalister vars handlingar och ord i förlängningen gjorde denna våldtäkt möjlig som borde blivit besudlade av elva främlingar den natten.
  Kommer kvinnan få sitt liv tillbaka tror ni? Var priset värt att betala för att få känna sig sken-helig för ett ögonblick? Var det värt att en mamma fick sitt liv förstört för att Reinfeldt skall kunna sträcka på sig lite extra och skylta med att han minsann är sympatisk?”

  Förlåt UAA.

 2. En svensk kvinna som accepterar inbjudan till en sådan fest är med stor sannolikhet en kvinna som på något sätt själv är inblandad i asylindustrin och är ännu troligare aktiv förkämpe för ett mångkulturellt samhälle. En kvinna vid sina sinnens fulla bruk skulle inte gått dit.

  • Elaka Svennen said

   Godtroget? – Ja!
   Förtjänt? – N E J!

   Jag avskyr alla som resonerar i banor att svenskor som kränks och deras kroppar skändas, på något sätt förtjänar behandlingen för sitt tidigare stöd till mångkulturen.

   Dessa har jag svårt att se som med-bröder till våra med-systrar!
   En riktig nordman f ö r s v a r a r kvinnans heder!

   //ES, skribent på Sverige Idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: