Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Hasse Aro: Moral-panik om sex med djur!

Posted by sverigeidag på december 6, 2011


Hasse Aro viker ut för ”Mustaschkampen”. 

Tv3-profilen Hasse Aro chockade Sverige när han ledde ”Efterlyst Special” i Radio 1 genom att avslöja sin väldigt liberala syn på djursex och menar landet drabbats av moral-panik.

Hasse Aro är bland Sveriges mest kända programledare och leder tv3:s Efterlyst sedan 20 år tillbaka.

Programmet har blivit folkkärt då Efterlyst funkat som en sorts ”reality check” av det mång-kulturella Sverige då de efterlysta i programmet inte sällan varit kriminella invandrare.

Till programledare Hasse Aros stora förtret, med finskt påbrå relaterar han till kriminella invandrares utsatthet i samhället och menat Sverige är Otroligt ”besatt av etnicitet”.

Han är också känd för att brustit ut ”Hur jävla många generationer måste man vara född i detta land för att få räknas som svensk, undrar jag!” när kriminella invandrare inte räknas som kriminella svenskar istället i brottsstatistiken.

 

Moralpanik

De som följer Hasse Aros program blev nog ändå chockade när han ledde Efterlyst Special i Radio 1, som ägs av samma mediebolag som äger tv3, avslöjade i torsdags sin liberala syn på djursex.

Bakgrunden är det lagförslag till djurskyddsstiftningen Eva Eriksson (fp), landshövding i Värmland, presenterade för Jordbruksverket i slutet av november.

Förutom förslaget att öronmärka herrelösa katter strykandes i samhället lyfte hon fram ett förslag att total-förbjuda djursex.

Detta förargade Hasse Aro och tycker lagen är Onödig och en form av moralpanik* (* alltså ett panikartat moraliserande över någonting som ses skadligt för ett samhälle).

Hasse drog i radioprogrammet förvirrade resonemang att en stat inte bör stifta lagar för att inskränka folks privatliv.

Tvärtom, tyckte Hasse så länge det inte skadade djuret ska djursex fortsätta få vara legalt. Menade vad en mans penis kan göra för skada när t ex en veterinär kan köra en hel arm i baken på en ko.

 

Parallellt

1944 legaliserades zoofili, djursex, och homofili, samkönat sex. Innan var det straffbart ha dessa sexuella avvikelser. Fanns tider i Sverige när det var dödsstraff för djursex och fängelse för homosex.

Detta lyfte Hasse Aro frekvent under programmet, triumferade om homosexualitet ses idag som normalt, varför en stat ska plötsligt Oroa sig för ett normaliserande av djursex.

Det var Hasse Aros tyngsta argument. Men faktum är, det har också använts förut.

I Mars förra året chockade socialdemokraten och riksdagsledamoten Monica Green Sverige genom att öppna för ett legaliserande av syskonsex.

Förvånad över uppståndelsen för hennes väldigt avslappnade syn på sex mellan syskon, stammade hon fram i en radiointervju för SR ”.. jamen, det är ju samma syn vi hade förr på homosexualitet!”.

Vi på Sverige idag rekommenderar våra läsa lyssna på Hasse Aros och Monica Greens utsagor i radio med viss förbehållning, om detta är interna syner på mediaredaktioner och i riksdagspartier.

Fråga också dig själv, vad är din moral? Vad är Hasse Aros? Vad är Monica Greens? Vad är Sveriges? Det är knappast tal om ”moralpanik” i något av fallen!

TVÅ PERVON Hasse Aro (tv) liberal om djursex, Monica Green (th) liberal om syskonsex. Snart själva i Efterlyst?

Elaka Svennen

Lyssna mer:

Radio1

Sveriges Radio

Läs också:

Utredare vill förbjuda djursex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: