Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Exportera journalisterna istället för att importera deras skötebarn

Posted by sverigeidag på december 4, 2011

” - På ett sätt är frånvaron av diskussion i den lokala politiken befriande”, säger Arjun Bakshi. ”Invandringssamhället är redan här. En självklarhet.”

Frånvaron av debatt om flyktingpolitiken och invandringspolitiken är orsaken många ser Sverige som ”det tysta samhället” där folk är så förtryckta att de inte vågar utrycka sin uppfattning i rädsla för repressalier från makthavare.

Politikerna vill att invandrare blir en majoritet så snabbt som möjligt, helst innan en debatt om ämnet tas upp på allvar. Om de skyndar sig så når de kanske målet, men oppositionen växer snabbt. Färre är rädda att säga ifrån, färre är rädda bli utpekade i media som extremist.

Allt fler ser att allt hopp om att bevara ett svenskt eller europeiskt Sverige försvinner. Inte ens en skyddad tillvaro i finare förorter kan skydda medborgarna från brottsligheten och våldet. Det finns knappt några säkra enklaver kvar.

Frånvaron av diskussion i politiken kanske ses som befriande för personen som har ett positivt syn på diktatur och åsiktsförtryck. Men den frånvaron är för oss i väst som föredrar demokrati ett tecken på att demokratin och yttrandefriheten inte existerar.

Våra åsikter går därför isär, vi har helt motsatta uppfattningar om huruvida vi ska tillåta debatt och yttrandefrihet om den viktigaste frågan som Sverige någonsin ställts inför.

Ett stort antal orter drabbas av regelbundna upplopp, bilbränder, skolbränder och förstörelse. Enligt media som inte visar upp sanningen så finns knappt några problem alls i våra förortsghetton, vem litar på media?


Frågan som ingen kan svara på kvarstår: Varför ska Sverige ha en massinvandring med stora massor med u-landsbefolkningar som ofta är analfabeter och som föredrar åsiktsförtryck och frånvaro av politisk debatt? Och vem kan bevisa att vi har råd att försörja dem?

Är det inte bättre att de politiker och journalister som vill omge sig med åsiktsförtryck i en diktatorisk miljö och helst omger sig med araber eller afrikaner att ni helt enkelt flyttar till de länderna istället för att ta hit deras befolkning, det blir ju mycket billigare för skattebetalarna? Det blir dessutom renare miljö eftersom vi sprider mindre luftföroreningar om 500 åsiktsförtryckande svenskar reser till u-länderna jämfört med om fyra till tio miljoner fattiga reser till Sverige, eller hur?

Till alla skolelever blir ovanstående problem helgens fråga, alltså hur mycket flygbränsle sparar vi om vi skickar ned 500 svenska politiker och journalister istället för att ta hit tio miljoner fattiga? Rätt svar belönas med besök i en av Stockholms förorter i skottsäker transport. DN SVD

Källa: Artikeln finns att läsa här.

Ett svar to “Exportera journalisterna istället för att importera deras skötebarn”

  1. Karin said

    Någon måste sätta ner foten mot dessa galenskaper. unga tvingas bo hemma hos ammam och pappa pga att ensamkommande män och flyktingar har förtur i allmännyttans bostäder. Så diskriminerande!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: