Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Swedish dissident: Anders Lindberg gör bort sig igen

Posted by sverigeidag på december 3, 2011

Aftonbladets främste vakthund, Anders Lindberg, har än en gång producerat en ledare som vittnar om denne illitterate byfånes bristande omvärldsförståelse. Nomen nescio illustrerar i några enkla steg hur man enkelt stjäl godis ur kojan.

De vill tvätta bort bilden av främlingshat och rasism. Men som Aftonbladet i dag kan avslöja är Sverigedemokraterna i praktiken ett enfrågeparti. Breddningen är en bluff.

Mer än var femte riksdagsmotion handlar egentligen om invandring, oavsett politikområde. Inom kriminal­politiken är det var tredje.

Snaskigt värre – ”avslöja”? De flesta kan bilda sig en egen uppfattning om partiets profil utan jolmiga kvällspressanalyser. Poängen med Sverigdemokraterna är att de är just ett invandringskritiskt parti som lägger stor fokus på den ödesfråga som på längre sikt riskerar att göra de etniska svenskarna – jo, sådana finns faktiskt även om det inte går att definiera exakt vad det innebär – i minoritet, och det sista man vill är att de slutar prata om invandring. I vilket fall som helst kan det faktiskt inte vara ett enfrågeparti om bara var femte motion handlar om immigration. Om sedan allt är spel för galleriet är en annan sak, men två plus två är fortfarande fyra.

I Sverigedemokraternas värld är inte alla lika mycket värda och har inte ­samma rättigheter och skyldigheter. Skillnaden mellan ”vi” och ”dom” är alltid etnisk ­eller religiös.

Det som gör Sverigedemokraterna till rasister är inte om de kallar sig ”socialkonservativa” eller ”nationalister”. Det är deras rasistiska människosyn som är problemet.

Som Motpol-bloggaren Rimfaxe mycket förtjänstfullt avslöjade så är den svenska översättningen av den aktuella FN-deklarationen en semantisk bluff: det står att alla människor är lika i fråga om värdighet (dignity) och innehar samma rättigheter, det vill säga att de är i praktiken födda lika inför lagen. Men även om man accepterar föreställningen om lika värde så har det ingenting med invandringsfrågor att göra. Svenskarna väljer själva vilka och hur många som skall få bli del av deras nationalstatliga klubb, och detta görs med fördel medelst direktdemokratiska val – något vi som bekant inte har sett skymten av.

Läs resten och hela artikeln här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: