Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Rea på Phone House, kulturberikare skapade kaos

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

Kungens Kurva i Stockholm är ett stort köpcentrum där IKEA dominerar bland många andra varuhus. Här ligger också Phone House som hade aviserat att de skulle sälja datorer till väldigt låga priser.

Om de annonserat på en massa främmande språk är lite oklart men ungefär 300 kulturberikare dök upp och köade för att kunna var först på plats vid öppningsdags i morse. Vi vet att när svenskar köar, oavsett om det är till rockgalor, idoluttagningen eller bara till bussen så fungerar det perfekt. Det är ordning på det flesta svenskar. Vi har ordningssinnet i blodet, i generna.

Till Phone House var det inte många svenskar som kom och då har det sitt intresse att studera hur kulturberikarna gör när de köar. Jo de tränger sig hänsynslöst förbi varandra, knuffas, skriker och gapar. Ungefär som det brukar vara när vi ser TV-inslag från krigszoner i olika delar av världen, nu senast i arabländerna under den så kallade arabiska våren, där uppror och bråk fortsätter även idag.

Det blev totalt kaos och upprörda människor, svenskar kan man gissa, ringde polisen när se såg de oroligheter och alla de bråk som pågick. Ett antal patruller fick rycka ut och dämpa alla upprörda känslor från människor som inte ens begriper hur man gör när man köar.

Situationen blev så allvarlig att polisen tvingades skingra folkmassan och butiken fick stänga för dagen av säkerhetsskäl. Tänk om någon resebyrå kunde erbjuda gratis enkelbiljetter till hemlandet.

2 svar to “Rea på Phone House, kulturberikare skapade kaos”

  1. Goranco said

    Ja dom vill nog i alla fall åka hem på semester och vila upp sig från sina svenska ”upplevelser”

  2. T Larsen said

    hahahahahahaha…

    Sverigeidag for president…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: