Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Nationaldemokraternas partiledare misshandlad

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

STOCKHOLM Nationaldemokraterna (ND), har sedan länge sen varit hopplöst fast i det nazistiska bottenträsket. Med alla risker vad det innebär, partitidningen Nationells Idags samarbetspartner Nationell Ungdom har misshandlat partiledaren.

Vi på Sverige Idag har sedan länge talat om faran med den nationella rörelsen som mest fungerar som ett alibi för yrkeskriminell verksamhet med pseudo-ideologiska förtecken.

Det gamla utbrytarpartiet till SD, Nationaldemokraterna (ND), har länge varit hopplöst fast i det politiska bottenträsket med allehanda yrkeskriminella nazister i leden.

Partiet har länge levt en undanskymd roll i Södertälje och närområdet, mycket beroende på interna maktstrider och dysfunktionella individer som helst inte bör syssla med politik.

Men mestadels för partiets Ovilja att klippa banden med uttalade nazister och nazistiska grupperingar.

Partiledare Marc Abramsson har uttryckt fascination för den nazistiska terrorgruppen Svenska Motståndsrörelsen (SMR) och försökte också locka väljare till partiet i valet 2010.

Partitidningen Nationell Idag lyfte fram många kriminellt belastade profiler från terror-gruppen och nationella rörelsen i läsartävlingen ”Årets fosterlandsvän” för ett halvår sen.

Nationell Idag inledde för ett par månader sedan ett samarbete med det nybildade Förbundet Nationell Ungdom (FNU) där ungdomar drillas av bl.a. dråpdömde Dan Berner.

Samarbetet har nu slagit tillbaka mot Nationaldemokraterna, en aktivist från Berners ungdomsförbund har misshandlat partiledaren Marc Abramsson.

Det visar sig att FNU-aktivisten är Mikael Skillt, med bakgrund i SMR, som Marc tidigare inlett personligt samarbete med för partiet har misshandlat honom.

Misshandeln skedde på partiets kansli i Stockholm. Det står ännu Oklart vilken den angripande parten, händelseförloppet och bakgrunden är till misshandeln.

Nationella rörelsen har länge uttryckt missnöje mot Marc och kallas ”dvärgen” över nätet. Bråket ryktas varit en uppgörelse om pengar till Skillt som Marc lovat honom.

Vi återkommer när vi vet mer om händelsen, men en sak är klar, Nationaldemokraterna får sota för de sängkamrater partiet valt stifta bekantskap med.

Elaka Svennen

Relaterat:

Ytterligare en nazistisk sekt

Nationell idag lyfter fram nazismen

Nationaldemokraterna splittras

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: