Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Marc Abramsson från Nationaldemokraterna misshandlad efter inbördeskrig

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

Efter en längre tids förfall och intima samarbete med nazister har många personer lämnat Nationaldemokraterna. Täta kontakter med nazister från Svenska Motståndsrörelsen och underliga uttalanden från partiets representanter bevisar det som här bloggen redan konstaterat för länge sedan och som alla människor med sinnet i behåll också konstaterar. Nationaldemokraterna förstör svenska ungdomar och skadar nationalismen. Partiet kan inte sjunka djupare i sitt förfall än vad det nu gjort.

På ytan ser ND mera ut som en light-version av vilken kriminell nazistsekt som helst. Vid en närmare betraktelse är förfallet visserligen totalt, men det är också självförvållat. Det har varit ständig glidning till människor med kriminellt förflutet eller nationalsocialistisk gängtillhörighet och då är det inte konstigt att det uppstår problem. Men sekteristerna i de olika nazigängen, som mera påminner om kriminella mc-gäng, drar sig inte för någonting. Våld och hot är de arbetsmetoder man företrädesvis använder när man inte kan formulera sig i skrift eller tal.

Vi har nyligen sett hur Förbundet Nationell Ungdom liksom kampanjen ”Stoppa pedofilerna” haft antingen kriminellt belastade personer eller nazister som sina talesmän. När Nationaldemokraterna väljer att samarbeta med sådana personer är den naturliga följden av sådant samarbete att det blir problem. Har man tagit fan i båten får man dras med honom.

Under kvällen den 29 november misshandlades Marc Abramsson, partiledare för Nationaldemokraterna på det egna partikansliet. Det var efter att nationaldemokrater själva först försökt misshandla en man. Personen som Marc anmält för misshandel är Mikael Skillt ”mentor” för Förbundet Nationell Ungdom, den sekt som Nationaldemokraternas partitidning Nationell Idag skänkt stora belopp till. Skillt är även talesman för ”Stoppa pedofilerna”, en sajt som startats av nazister och drivs av nazister.

Abramsson blev ordentligt misshandlad och tvingades åka ambulans till sjukhuset för vård. En polisanmälan om misshandel upprättades också. I kriminella kretsar anses polisanmälan som något negativt och där brukar man göra upp genom att på gängkriminellt vis puckla på varandra lite då och då när det passar, kanske skjuta och knivskära varandra eller kräva ”böter”. Så Marcs polisanmälan betraktades som ett ”brott” och ett ”övertramp”.

Som en följd av att Nationaldemokraternas öppnat för att släppa in ännu fler nationalsocialister har de med öppna armar tagit emot Magnus Söderman och Mikael Skillt båda med bakgrund i nazistsekten Svenska Motståndsrörelsen. Har man det dåliga omdömet att man samarbetar med sådana personer är det bäddat för problem. Mikael Skillt kallar Marc Abramsson för ”golare” eftersom han anmält misshandeln för polisen.

Den här bloggen har inget till övers för varken Nationaldemokraterna eller Förbundet Nationell Ungdom eller andra organisationer som leds av nazister eller gängkriminella, men tycker att det är bra att överfall, misshandel och våld polisanmäls. Varje form av gängkriminellt beteende bör motarbetas var det än finns. När det fått fotfäste i politiska sammanhang, i nazistiska sekter, då är det ännu mer viktigt att få bukt med denna kriminalitet.

Hela den här nazi-rörelsen är inte bara otrevlig för att det inte går att kritisera den utan att få en smäll på käften utan för att det är så mycket drägg som samlas i den. Att gå med i den är för en normal människan att hamna i helvetet, medan många hel- eller halvkriminella element känner sig hemma där. Ska man var lite snäll kan man säga att omdöme är något som inte existerar i de här kretsarna.

T.

Relaterat: Tråd på Flashback i ämnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: