Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Mångkulturens grymma verklighet

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

Mångkulturen har många grymma ansikten. Ett av de värsta och mest skrämmande exemplen på mångkulturell grymhet var när Elins Krantz våldtogs och mördades i Göteborg av en invandrad kriminell etiopier som släckte hennes liv med en stor sten som krossade hennes kropp. Mer om det kan läsas här och i artiklar på den här bloggen.

En annan vedervärdig brottsform är överfallen på äldre helt försvarslösa människor, pensionärer med rollatorer eller handikappade som rånas. Det är svårt att rangordna vad som är värst, men många upprörs över hur ensligt boende äldre människor allt oftare utsätts för grova brott, mord eller rån.

I natt var det dags igen. I natt rånades ett äldre par i sitt hem på en gård utanför Köping. Mitt i natten väcktes paret av att två maskerade män trängde sig in i huset. Rånarna misshandlade den äldre mannen och låste sedan in sina offer i en garderob. Därefter sökte de igenom huset och stal familjens bil.

Det chockade äldre paret lyckades efter en kort stund ta sig ut och kunde larma polisen. Rånarna kom över parets bil, mobiltelefoner, en mindre summa pengar och en del andra föremål.

Den är typen av brott är i stort sett enbart invandrarrelaterad. Det är Maud Olofssons och Annie Lööfs nybyggare som är i farten och berikar äldre människor på landsbygden. Månhända har många av landbygdens rånoffer en gång i tiden röstat på Centern, men det är bara att hoppas att budkavlen går om att Centern idag består av landsförrädare som slår sönder Sverige. Och Fredrik Reinfeldt då vad gör han för att skydda våra äldre? Jo han vill öka invandringen så att ännu fler äldre landsbygdsbor blir offer för de kringströvande parasiter som fått tillträde till vårt territorium.

I det aktuella fallet skriver polisen på sin hemsida:

”Äldre par rånade i hemmet

Ett äldre par blev under natten överfallna i sitt hem av minst två gärningsmän.

Paret som befann sig i ett sovrum på övervåningen, väcktes av att två maskerade kom in i sovrummet. I den tumultartade situationen som uppstod så blev mannen i familjen nerslagen. Därefter spärrades paret in i ett mindre utrymme.

Gärningsmännen har sökt igenom hela huset och lämnade huset i en av parets bilar, en lastbilsregistrerad röd Opel TFS med flak och vit platskåpa över flaket. För övrigt så kom gräningsmännen över en mindre summa kontanter och parets mobiltelefoner. När det blev tyst i huset lyckades paret ta sig ut ur rummet och kunde med hjälp av grannar larma polisen.

Paret togs om hand av anhöriga efter att mannen fått vård av ambulanspersonal på platsen. Hans skador bedömdes inte så allvarlaiga att han skulle behöva uppsöka sjukhus.

Länets samtliga polispatruller har jobbat med ärendet på olika sätt. Även polisen i angränsande län har kontrollerat trafiken på de vägar som går över länsgränsen. Ingen misstänkit har anträffats, ej heller den stulna bilen.

Händelsen inträffade på en mindre gård i utkanten av Köping. och brottet  rubricerades som grovt rån. Huset har spärrats av för vidare teknisk underssökning under dagen.”

Observera stavfelen och avsaknaden av signalement. Är det mångkulturen som letat sig in i poliskåren som är orsaken till denna brist? Varför inte ens ett signalement? Hur ska polisen kunna få hjälp när man inte ens vill meddela hur gärningsmännen såg ut, vilket språk de talade eller andra uppgifter som kan underlätta ett gripande av rånarna.

Vart är Sverige på väg?

2 svar to “Mångkulturens grymma verklighet”

 1. Kristina Hansson said

  Måtte SD få majoritet efter nästa val.
  Kristina

  • xmaverickx said

   Kanske om majoriteten av fårskocken på ca 90% som röstade på den oheliga 7-alliansen blir misshandlade, eller gruppvåldtagna (kvinnor såväl som ”män”) eller får sina bilar uppbrända (och de inte får ut något på försäkringen), eller blir drabbade av andra brott av dessa uppfinningsrika entreprenörer och nybyggare.
   Men de vänder väl andra kinden till och går med i ”fem i tolv-rörelsen”, om de inte redan är medlemmar där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: