Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Heja Jimmie Åkesson

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

I kväll debatterade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson mot nybyggar-Annie (C). Det var en debatt som Jimmie Åkesson vann med siffrorna 10 – 0. Annie Lööf hade inte en chans och vann inte en enda poäng.

Nybyggar-Annie talade om att öka invandringen, medan Jimmie förklarade att gränsen för vad Sverige kan ta emot är passerad för länge sedan. I ett reportage från Borlänge fick vi veta att orten nu består av nästan 20 procent invandrare och att 97 procent av dem som kom 2010 var somalier. Marie Edenhager (SD-Borlänge) intervjuades också och gjorde en bra insats i försvaret för sina åsikter.

Jimmie hanterade den korta debatten bättre än han gjort i någon debatt tidigare och var uppenbarligen på stridshumör. Han var kvick i repliken och argumenten var slipade. Vi slapp höra massa floskler om att ”hudfärgen inte betyder något” och annat pk-relaterat. Åkesson kan debattera om han vill och när han skippar pk-snacket är han på topp. Det var en fröjd han höra honom smälla Annie på fingrarna. Nu stiger opinionsiffrorna för SD.

3 svar to “Heja Jimmie Åkesson”

 1. jan-Erik Aronsson said

  Visst är han bra.Men jag har en fundering kring alla analfabeter som väller in i landet,det måste ju kosta en hel del pengar att resa från Somalia och hit för att äta,vem betalar resan?man kan inte frita sig från tanken att det är andra som betalar ,ja så måste det vara men vem eller vilka?
  Nog borde polisen och andra myndigheter utreda detta(Media skulle lätt ta fram sanningen men det har de näppligen inte något intresse av)
  Det som finansierar denna invasion har ju ett syfte som man bara kan spekulera om så länge vi inte vet något om finansiärerna
  Hoppas att SD kan ta upp denna fråga

 2. Cello Jr said

  Ja, han var verkligen bra. Annie mindre bra. Persson pinsam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: