Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Den svenska polisens beslöjade framtid

Posted by sverigeidag på december 1, 2011

Den svenska polisen har systematiskt besökt moskéer i hela landet för att rekrytera muslimer till kåren. I samband med dessa besök har man haft med sig mängder av information ochglättiga broschyrer som ska locka invandrarna till yrket.

Nu börjar alla moskébesök att ge resultat. Till polisens stora glädje har Polishögskolan fått sina första kvinnliga slöjbärande muslim. Hon heter Donna, är uppvuxen i Piteå men bor nu med man och två barn i Ronna i Södertälje.

Polistidningen berättar nu förtjust om lyckan för de andra poliserna att få en slöjbärande kollega. Vi veta att Donna, som nu är 26 år, ursprungligen kommer från Libanon. Under uppväxten blev hon intresserad av islam och redan under skoltiden började hon bära slöja, ett eget val som hon är stolt över.

År 2006 blev det tillåtet för poliser att bära huvudduk, kippa eller turban tillsammans med uniformen efter att Polisförbundet ansåg att ”yttrandefriheten och religionsfriheten” vägde tungt. I själva verket så har väl yttrandefriheten redan försvunnit såväl från denna yrkesgrupp som så många andra. Inkorrekta uttalanden och kritik mot mångkultur brukar fördömas medan det är tillåtet att försvara mångkultur.

Om en vecka ska Donna sätta på sig polisuniformen och då får vi se sveriges första kvinnliga muslimska polis med slöja. Hon vill gärna arbeta för att skingra fördomarna kring kvinnor som bär slöja och kommer i praktiken att bli islams representant för den poliskår som vill se ännu fler beslöjade poliser.

Det finns ingen gräns för hur många muslimer som kan antas till kåren så om många fler muslimer börjar ansöka har vi snart en främlingslegion som upprätthåller lag och ordning i Sverige.

Ett svar to “Den svenska polisens beslöjade framtid”

  1. xmaverickx said

    ”Med käckhet kan man komma långt, med fräckhet kan man komma längre men med TÄCKHET och vackra ögon därtill så kommer man så långt man vill.”

    Man saknar ord för vad som händer och TILLÅTS hända i detta sjuka land.

    Sverige (dess ”makthavare”) är stor i orden men litet på jorden.
    Kan man inte säga att det är ett slags Napoleonkomplex. Och vi vet vet ju hur det gick för den lille korsikanaren i Waterloo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: