Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ove Schramm (S) kan bli en ny Hjalmar Mehr

Posted by sverigeidag på november 28, 2011

Lyft vilken politiker som helst ur Socialdemokraterna eller Moderaterna och du finner en person som bedriver ett samhällsskadligt arbete. Om det inte är massinvandring de försvarar så arbetar de för att de redan alldeles för stora storstäderna ska växa ännu mer.

Stockholm växer så det knakar, vilket en del tycker är eftersträvansvärt då de vill se Stockholm bli en jättestad av Londons eller New Yorks storlek. Människan strävar inte efter att få bo i storstäder, hon lockas dit för att samhällsplanerarna tvingar oss att bo där genom sin centraliseringspolitik. Det var en politik som landsbygdspartiet Centern en gång i tiden motsatte sig, men som de övergivit för länge sedan.

Det gamla trivsamma Stockholm försvann när socialdemokraten Hjalmar Mehr rev hela den vackra stadskärnan och ersatte den med betong. Det var Mehr som rev de gamla klarakvarteren och ville fälla almarna i Kungsträdgården 1971. Politiker i omvärlden chockades över vad svenskarna höll på med och undrade om de var riktigt kloka som medvetet förstörde en hel stadsdel med så mycket vacker arkitektur och byggnadskonst. Vems ärenden går man när man gör som Mehr gjorde? Finansvärldens? Utländska storföretag ville slå ned sina bopålar i Stockholm och göra Sverige mer multinationellt och politikerna böjde sig omedelbart för sådana krav. Mehr var marxist, en människa utan själ som förstörde delar av vårt kulturarv.

”Under 60- och 70-talet förstörde vänstern enorma mängder svensk kulturhistoria. Man förklarade alla typer av värden som icke-existerande (värdenihilism) och därför fanns det ingenting heller att värna om. Almarna i Kungsträdgården blev en symbolstrid som visade att de hade fel!

Människor runtomkring landet såg hur deras städer förfulades. De såg hur man helt hänsynslöst rev runt omkring i Sveriges städer. Gamla byggnader från 1700- och 1800-talet och över 100 år gamla träd fick ge vika för funkisprojekt i stål och betong. Man hade varit i Sovjetunionen och lärt sig bygga billigt och funktionellt och än idag vittnar många bostadsområden om socialismens arkitektur.
Landshövdingen Hjalmar Mehr (s) är den politiker som främst förknippades med rivningen av Stockholms innerstad och den planerade fällningen av almarna.”

Sedan Hjalmar Mehr förstörde Stockholm har förstörelsen fortsatt av bara farten, nedmonteringen av människovänliga miljöer fortsätter, nu bygger man ut Stockholm istället för att sätta stopp och kanske ge andra orter lite av det som Stockholm har, arbetstillfällen. Bostäder är omöjliga att få tag på om man inte är miljonär eller har tid att vänta 30 år i en bostadskö medan livet rinner förbi. Stockholm är en dekadent, i många stycken farlig stad att leva i. Ingenstans i världen finns så många singelhushåll som här, familjerna är få i förhållande till antalet invånare och förstagångsföderskorna är mycket gamla i jämförelse med andra orter. Det är lätt att förknippa Stockholm den ensamma singeln som aldrig hittar lyckan i livet eller med den splittrade familjen. Stockholms mänskliga kvaliteter är på väg att försvinna och politikerna bär skulden till det. Stockholms dekadens skadar hela Sverige. De som bor i Stockholm och andra städer som förstörs måste försvara sig mot politikerna. I efterhand är det lätt att se vad Hjalmar Mehr gjorde för fel, men varför gjorde ingen något när det fortfarande fanns en möjlighet?

Invandringen till Stockholm är mycket stor med 35 000 personer per år, samtidigt är nativiteten i staden i botten. Utan invandring skulle invånarantalet sjunka flera procent varje år.

Nu väntar snart en ny våg av förstörelse i Stockholm. Det brukar ofta vara moderater som vill bygga höghus och förstöra städer, men skillnaden på partiernas förstörelselusta är knappt märkbar. Socialdemokraten Ove Schramm har nu börjat propagera för att Stockholm ska förstöras ännu mer. Han kan bli vår tids Hjalmar Mehr, en byråkrat som förstör vår livsmiljö. Istället för att, som politiker borde göra, försöka göra Stockholm till en trevligare stad där invånarna ges möjlighet att leva ett bra liv vill han hjälpa till att förstöra den själ som ännu finns kvar i staden.

Varje kommunpolitiker med självaktning borde verka för att invånarnas trygghet och framtid säkras. Ingenting av det har skett i Stockholm, och kanske inte i någon annan kommun heller, där tryggheten minskar, stadsmiljön förfulas och nativiteten är skrämmande låg, lika låg som moralen och viljan att bilda familj är i denna dekadenta storstad där politiker smiter undan allt sitt ansvar efter att ha fattat dåliga beslut. Istället för att skapa en trivsam stad bygger de höghus och importerar invandrare. Det svenska samhället befinner sig ljusår från alla slags värdekonservatism och det är politiker som Ove Schramm som förstör våra samhällen.

Hans fru är från Kina. Hon kommer från staden Nanning som har växt från två miljoner invånare till tio miljoner på tio år. Schramm är imponerad av den utvecklingen och låter sig gärna inspireras av kinesisk extremurbanisering.

Schramm tror att lösningen på alla problem i Stockholm är att bygga mera och högre. Han säger i en intervju i DN att ”det är dags att producera bostäder där folk vill bo”. Schramm inbillar sig att alla vill bo i Stockholm bara för att de i jakten på arbete eller utbildning nästan tvingas dit. Han begriper inte att det är politikernas ansvar att lyssna på vad folk egentligen vill, inte vad de faktiskt tvingats göra. Då vore det bra om han lyssnade till alla invandringskritiker som inte gillar att städer eller Sverige växer på grund av import av människor. Städernas tillväxt för också med sig att bostadspriserna rakar i höjden och att bostäderna blir kraftigt övervärderade. Det är en orimlig utveckling som sådana som Schramm gynnar. Han vill att Stockholm ska bli ett nytt Nanning.

Schramm vill att stockholmarna ska bo som kineser

Schramm resonerar kring att alla nya hus i Nanning är minst 20 våningar höga. Nu vill han se samma utveckling i Stockholm, trots att det absoluta flertalet stockholmare skulle motsätta sig det om de fick vara med och bestämma. Ett av flera bra sätt att skicka signaler till politikerna om vad vi anser om deras rabiata tillväxthysteri, som inbegriper allt från massinvandring till skyskrapor, är att inte rösta på dem. Man bör också upplysa allmänheten om vilka ansvarslösa politiker det är som visar ett så monumentalt förakt för väljarna. Schramm skulle bli en utmärkt partibyråkrat i Kina och jag rekommenderar att han flyttar dit.

A. Berg, Stockholm

3 svar to “Ove Schramm (S) kan bli en ny Hjalmar Mehr”

  1. … [Trackback]…

    […] Informations on that Topic: sverigeidag.wordpress.com/2011/11/28/ove-schramm-s-kan-bli-en-ny-hjalmar-mehr/ […]…

  2. Josephine Antwi said

    Bra skrivit. Vist behöver politikerna bygger flera bostäder! samtidigt så stycker jag att det skulle vara jätte trokigt att leva och bo som Kinesar i det svenska samhelle. Fler bostäder måste byggas men man skulle bo som en stockholmmare och inte som kinesar eftersom vi inte boi kina.

  3. Roland said

    Det mest fantastiska är att politiker under många år gjort allt för att försvåra för dem som vill stanna kvar på landsbygden. Medan samma politiker drömmer om miljoner invandrare som ska bli några sorts nygyggare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: