Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Krönika: Underbar nysvenska mitt i infernot!

Posted by sverigeidag på november 28, 2011

BERGA För sex veckor sedan brann alltså invandrartäta Berga centrum i Kalmar. Ett ungdomsgäng har erkänt de startat infernot, brist på fritidsgårdar sägs vara anledningen.

Det börjar minst sagt bli tröttsamt som svensk att all kriminalitet i mångkulturella Sverige kan skyllas brist fritidsgårdar.

Så sägs i Malmös Rosengård, så i Göteborgs Bergsjön, Tensta i Stockholm och Botkyrka i Stockholms län, Ronna i Södertälje, Berga i Kalmar och de uppskattningsvis 144 st. andra invandrarghetton i Sverige.

Etablerad media fortsätter trumma på om ”hög arbetslöshet” och ”låg utbildning” i de underbara PK-begreppen utanförskap och utanförskapsområden.

Vi på Sverige Idag vågar dock peka på en gemensam faktor – invandrartätheten.

Inga av de sociala problemen i dessa områden kan förklaras utan att återkomma till den misslyckade invandrings- och integrationspolitiken i den humanitära katastrofen kallat mångkulturen.

Hur mycket än södermalmsjournalisterna kokett ojar sig över termen ”massinvandring”, kan ingen ignorera dessa problem är i allra högsta grad effekten av en massiv invandring.

Det är faktiskt verklighetsfrånvänt och väldigt löjligt hävda motsatsen.


Mångkulturen – parallella samhällen

Rättssamhället har sedan länge kapitulerat kampen om Sveriges mångkulturella förorter och invandrargängen skriver sina egna lagar.

Med gängmisshandel, gruppvåldtäkter och grupprån mm. som ett återkommande tidsfördriv för invandrargängen.

Olyckan är ofta framme för de etniska svenskar som hade oturen vara på ”deras” områden som åtminstone förr tillhörde Sverige.

Vänstergrupper älskar spä på klasshatet i samhället och detta har spillt över till att invandrare har manifesterat sin ”förtryckare” i en väldigt bestämd rastyp, en blond, blåögd ”svenne”.

Det bör inte förvåna någon att sociologen Petra Åkesson kom fram till i sin C-uppsats att kriminella invandrare väljer svenskar som brottsoffer och visar rasistiska attityder mot oss.


Svenska utanförskapsområden

Det torde vara löjligt peka på ett ”tärande utanförskap” som enda faktor för det mardrömssamhälle som vuxit fram i mångkulturen– när det finns svenska utanförskap.

Är det något svenskt utanförskapsområde, med låg utbildning och hög arbetslöshet, som hänger sig ens hälften åt den kriminalitet vi finner i de invandrartäta?

Inte ens i den glesaste glesbygd i de norrländska skogarna kan du finna en tillstymmelse av liknande kriminalitet.

Med de väsentliga skillnaderna att politikerna vill sänka skatten i de invandrartäta områdena, sk. ”nystarszoner”, inte i de svenska utanförskapsområdena.

Och betala lönerna åt invandrarungdomarna till 80 %, de sk. ”instegsjobben”, men vill sänka ingångslönen för de svenska ungdomarna som äntligen ska ut på arbetsmarknaden.

Så slätar politikerna över problemen i en misslyckad mångkultur de själva skapat, men fortsätter hävda mångkulturen skulle funka, om inte svenskarna vore såna inbitna rasister.

Jag har egentligen inget att tillägga branden i invandrartäta Berga, jag är för luttrad att bry mig.

Däremot, bjuder jag helgens höjdare från Expressens reportage om infernot i Berga 12/8, döpt till ”När elden lagt sig”:

”De underaktiverade ungdomarna i Berga började hänga bakom det gamla, sjaviga affärscentret på kvällarna, och tidigt i höstas började bränderna” (Expressen 26/11)

Smaka på denna formulering, ”u n d e r a k t i v e r a d e”. Jag associerar underaktiverad med ungdomar som slöar framför datorn till WoW eller CS – Inte de som tuttar på mitt centrum!

 Elaka Svennen

Bilder från infernot i oktober: KvP

4 svar to “Krönika: Underbar nysvenska mitt i infernot!”

 1. Homepage said

  Couldn?t be developed any much better. Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this report to him. Pretty certain he will possess a great read. Thanks for sharing! 194169

 2. Anders said

  Om tio år kommer samma debatt att föras. Det är bara att då har problemen blivit ännu värre. Det finns inget intresse av att gå till botten med det här.

 3. ”De underaktiverade ungdomarna i Berga började hänga bakom det gamla, sjaviga affärscentret på kvällarna, och tidigt i höstas började bränderna” (Expressen 26/11).

  Så enligt Expressen orsakades alltså bränderna av någon slags självantändning. Någon egenartad och hittills outforskad kemisk reaktion som tycks uppstå när en handfull invandrarslynglar samlas på ett och samma undanskymda ställe.

  Dessutom verkar Expressen vilja lägga en del av skulden på själva centrumanläggningen med formuleringen ”…det gamla, sjaviga affärscentret…” som i princip förtjänande att brännas ner.

 4. Elaka Svennen said

  Sverigeledande invandringskritikern Jan Milld, har i en film på youtube lagt ihop en gammal sketch med Lorry-gänget och upploppen i Backa med följande debatt i SvT.

  Verkligheten slår verkligen fiktionen!!

  //ES

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: