Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

RFSU: Gruppvåldtäkter är jätte-svenskt!

Posted by sverigeidag på november 24, 2011

Riksförbundet för sexualupplysning (RFSU) chockar Sverige där de gått ut på SvT Debatt och påstår gruppvåldäkter lika vanligt i svenska historien som i nutiden.

RFSUs förbundsordförande Lena Lennerhed menar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är historielös och vet inte det står till med Sverige och våldtäkter genom tiderna.

Bakgrunden är den våldtäktsrapport SD publicerade tidigare i år där de visade en överrepresentation bland invandrare när det gäller sexuella övergrepp mot kvinnor.

Lena Lennerhed, som företräder en organisation som föreläser och står för mycket av studiematerialet på svenska skolor, menar SD ger en skev bild av verkligheten.

Tvärtom, är gruppvåldtäkter ett genom-svenskt fenomen. Tvärt emot vad SD-ledaren menar att gruppvåldtäkter varit Obefintligt i svenska samhället före massinvandringen senaste decennierna. Det menar Lena.

Men Lena är tvungen att gå inte mindre än 300 år tillbaka i tiden för senaste gruppvåldtäkten i Sverige innan 1900-talets andra hälft.

Det var fabrikspigan Anna som på 1700-talet våldtogs av fyra unga män. Lena blundar dock helt för de våldtäkter som skett sista 40 åren.

Ett sexuellt våld som riktar främst mot svenska kvinnor där invandrare är förövare. Ett rasistiskt sexuellt våld som tar sig allt mer brutala och sadistiska former.

Det är väldigt Okänsligt av Lena Lennerhed mot sina medsystrar ignorera att våldtäktsvågen i Sverige till största delen är ett importerat fenomen.

Undersökningar slår fast att svenskor fått Europas farligaste gator för kvinnor, ingenstans löper en kvinna större risk att bli våldtagen än i Sverige.

Vi kan gärna avfärda Lena Lennerhed som en politiskt korrekt idiot, men hon företräder en av landets mest inflytelserika organisationer och det är illa när förbundsordföranden ljuger om verkligheten parallellt där RFSU föreläser på svenska skolor.

Den nordiska kvinnosynen är unik och kvinnor har alltid haft en stark plats i svenska samhället. Visste du t ex. att Sverige var först i världen att stifta lagen om kvinnofrid?

På 1600-talet var det t o m dödstraff för män som våldtagit kvinnor i Sverige, något Lena också erkänner. Det visar Sveriges värderingar om sexuella övergrepp, vad är RFSU:s?

 Elaka Svennen

SVT

7 svar to “RFSU: Gruppvåldtäkter är jätte-svenskt!”

 1. Tyvärr är detta skrivande som Lena håller på med så lång ifrån verkligheten man kan komma uppgifterna hon stöder sig på har hon mödosamnt letat upp i domstolsprotokoll … o jobbigt måste det ha varit eftersom hon fått gå tillbaka till 1700 talet för att hitta en helsvensk gruppvåldtäckt….. Men Lena stod det vilket land dessa kom ifrån ? vid den tiden hade vi nämnligen en mycket stor invandring av Valloner o en massa andra folkslag , Du försöker enbart rättfärdiga den sjuka invandringspolitiken vi har i detta land.
  Våra gammla som byggt detta land får ett halvt ägg till frukosten men bara varannan dag. Medan invandrarkärringar är inskrivna på SFI i decenier o kvitterar ut 12500 kr i månaden för detta o kan inte ens säja tack på svensk efter att ha ” studerat ” Svenska i 5-6-7 år ??????
  Såg du löpet på GT i går ? Sveiges mest efterlysta …… såg du någon svensk ?
  Jag är REALIST inte Rasist …….. Till o med orförande i föreningen ” Glöm aldrig Fadime ” sa i TV att det är fel att ropa rasiter så fort vi svenskar råkar nämna något ofördelaktigt om invanvandrarkultur…. O sanningen att säja så hittar jag inget fördelaktigt att säja om den hellre för den delen.

 2. xmaverickx said

  Med detta ursäktar hon indirekt MENA-pojkarnas/männens gruppvåldtäkter på svenska flickor och kvinnor.
  Hon är sjuk,mycket sjuk,men det är hon inte ensam om,tyvärr.

 3. niklasp said

  Spelar väl ingen roll. Svenska tjejer verkar vilja blli våldtagna

  • Elaka Svennen said

   niklasp:

   – Antigen är du ett troll, eller en väldigt patetisk Oknullad typ som aldrig varit tillräckligt snygg för svenska tjejer.

   Jag tror starkt på det sistnämnda och trollet växte fram i dig som följd.

   //ES, skribent på Sverige Idag.

 4. svenskasvensson said

  Lena har nog suttit instängd för länge i sin skyddade verkstad, hon måste komma ut i verkligheten.
  http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

 5. xolle said

  Gäsp! Så spelar hon så historielös utan att nämna om muslimers våldtäkter och gruppvåldtäkter när man kört över ickemuslimer igenom hela islams historia. Det är även Araberna som suttit igång slaveriet och mest sysslat med det genom historien.

 6. Gruppvåldtäkter är jätte-svenskt!
  RFSU är för tusan totalt hjärndöda? Detta är den mest utstuderade och mest lögnaktiga artikel som skådats på mycket länge.. Gruppvåldtäkterna exploderade när invandringen ökade från mena länderna (Middle East and North Africa). Håll er till sanningen för tusan!!!!! Kolla statestiken. Samma fenomen i Norge, England och andra länder. Väx upp och skärp er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: