Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Dagens lunch dög inte, asylanter i upplopp

Posted by sverigeidag på november 22, 2011

I bland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Att politiker och media driver med oss svenskar när det kommer till invandringen borde väl vara uppenbart för de flesta nu för tiden. Det är inga flyktingar som kommer hit. Det är ekonomiska parasiter af rang.

Jag blev tipsad av flera sidor om ett bråk på en flyktingförläggning i Arboga där de tydligen utfodrar de boende med svensk husmanskost från golfrestaurangen i näreheten. Flyktingförläggningen ligger i ett gammalt motell som efter att någon ny väg byggdes slutade att besökas av vanliga gäster. Då gav de sig in i den lukrativa invandrings-marknaden istället. Sagt och gjort, stället fylldes snart med ”flyktingar” från 22 olika länder.

Det kanske inte är det roligaste läget på detta gamla motell men allt är väl bättre än misären som alla dessa människor påstår sig flytt i från i alla fall. Man skulle nästan kunna vänta sig att ett all-inclusive boende på ett av Sveriges mycket populära motell som servat lastbilschaffisar i massor av år skulle vara en drömtillvaro i jämförelse. Men så är det naturligtvis INTE.

Förra torsdagen serverades det köttbullar med stuvade makaroner hämtade från den lokala golfrestaurangen och detta toppades på lunchen på fredagen med pannbiff och brunsås. Detta föll ju inte gourmeterna som bor på hotellet i smaken alls. Detta är alltså troligen samma rätter som serveras till dagens till de dinerande gästerna på golfrestaurangen för runt 75 spänn.

Läs hela artikeln här!

Ett svar to “Dagens lunch dög inte, asylanter i upplopp”

  1. Vahns said

    Inget fel på den maten. Vore trevligt att få äta åtmistånde pannbiff en gång i veckan, men pensionen tillåter inte det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: