Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Rapport från Dårhuset Sorsele

Posted by sverigeidag på november 14, 2011

Precis varje dag kommer det rapporter från kommunerna där politiker som borde sitta bakom lås och bom uttalar sig i politiska frågor. Nu får vi höra att en hel rad kommuner i Norrland avser att plantera in ett stort antal ryska familjer som ska ersätta de svenskar som politikerna inte har lyckats behålla i kommunerna eller de svenskar som aldrig fått se dagens ljus därför att vi har för få familjer och för svag nativitet, något som politikerna delvis bär skulden för.

Sedan Sorsele startade ett projekt för att hindra framtida personalbrist efter pensionsavgångar så har 900 ryska familjer ansökt om att få bosätta sig i kommunen. Enligt kommunchefen i Sorsele kan ryssar nu söka jobb och konkurrera på samma villkor som infödda svenskar. Men hjälp av bidrag från EU hoppas fler kommuner nu kunna importera ryska familjer. Kommuner som nämns är Malå, Storuman, Vilhelmina, Dorotea, Åsele, Norsjö och Lycksele. I dessa kommuner sitter mer eller mindre hjärndöda kommunpolitiker och har inte en aning om hur de ska lösa politiska problem, utan väljer att importera människor som ska lösa problemen åt dem.

Som om vi inte haft nog av politiker, främst från Socialdemokraterna, som systematiskt har förstört kommun efter kommun i det här landet, från Malmö till Kiruna, nu ska förstörelsen fortsätta, på orter där den ännu inte slagit till med full kraft. Nu är det visserligen inte analfabeter från Somalia som kommunerna i första hand efterlyser, men de efterlyser även sådana.

En del minns med fasa sossen Johan Söderling i Vännäs i Västerbotten som för ett par år sedan som deklarerade att han vill förstöra sin kommun ännu mer än vad kollegorna Ilmar Reepalu i Malmö och Anders Lago i Södertälje redan gjort. Söderling tecknade ett avtal med Migrationsverket om att ta emot flyktingar till orten. Vännäs väg mot att bli ett nytt Rosengård hade startats.

Nu ser vi hur en hel rad politiker i norra Sverige fattar beslut som är så dumdristiga att de snarare borde omyndigförklara och besluten rivas upp. De är inte kapabla att identifiera vilka problem kommunerna har, ännu mindre hur man ska lösa dessa problem och minst av allt är de kapabla att uträtta något gott för kommunen eller samhället i helhet.

Nu satsar de på att upprepa exakt samma misstag som andra politiker redan har gjort, därför satsar det på att importera människor istället för att med kloka beslut hjälpa till att lösa våra egna samhälls- eller nativitetsproblem.

De här politikerna har stort stöd av medier som också vill fylla upp Sverige med människor från alla tänkbara håll för att Sverige så fort som möjligt ska tas över av främlingar. Se bara på Borlänge, en fin gammal dalakommun så är på väg att tas över av somalier därför att efterblivna politiker ger bort kommunen till dem.

Föraktet mot svenskar måste vara alldeles oerhört bland dessa människor som vill ta död på en nation och ett folk som inte gjort världen mer illa än att finnas till. Det skulle inte vara helt fel om Sorseleborna gick man ur huse och protesterade mot det vansinne som kommunpolitikerna representerar. I själva verket finns det skäl att tro att den lokale sossen tycker att det är en jättebra idé att importera ett par tusen ryssar. Om någon protesterar mot ryssimportern kanske Sorseleborna går man ur huse för att protestera mot ”rasismen” istället. Ingenting är förvånande i ett land där den genomsnittliga intelligenskvoten bara sjunker och allt färre människor klarar av att ifrågasätta politiska beslut som innebär nationellt självmord.

Det är politiken det är fel på, inte de människor som ansöker om att få komma till Sverige. Det är svenska politiker som inte längre klarar av att lösa några inrikespolitiska problem det är fel på, inte på de ryska familjer som svarar på ett erbjudande om att få komma till Sverige. Däremot har vi redan sett hur förryskningspolitiken förändrat de baltiska länderna, som inte heller har åtgärdat sina demografiska problem.

Sveriges väg tycks vara att gå utför, dessutom i ganska snabbt takt.

Relaterat: ”Vi behöver bli fler

SvD

2 svar to “Rapport från Dårhuset Sorsele”

  1. […] Sedan Sorsele startade ett projekt för att hindra framtida personalbrist efter pensionsavgångar så har 900 ryska familjer ansökt om att få bosätta sig i kommunen. Enligt kommunchefen i Sorsele kan ryssar nu söka jobb och konkurrera på samma villkor som infödda svenskar. Men hjälp av bidrag från EU hoppas fler kommuner nu kunna importera ryska familjer. Kommuner som nämns är Malå, Storuman, Vilhelmina, Dorotea, Åsele, Norsjö och Lycksele. I dessa kommuner sitter mer eller mindre hjärndöda kommunpolitiker och har inte en aning om hur de ska lösa politiska problem, utan väljer att importera människor som ska lösa problemen åt dem. Läs mer […]

  2. Skeptisk said

    Det har framkommit i media att Sorsele, som tar emot flest flyktingar i Sverige om man räknar till folkmängden, inte ens kan erbjuda arbete till de som kommit dit [http://www.vk.se/Article.jsp?article=491746&category=391]. Mer än hälften av alla kvotflyktingar lämnar kommunen redan efter två år. Hur ska det då gå med ryssarna? Etablerade svenskar har väl generellt sett inte heller något emot glesbygdsorter, utan det är väl just bristen på sysselsättning som är den primära orsaken till att folk flyttat bort från orten och att nyrekryteringen är låg först och främst. Frågan Sorsele kanske kan ställa sig är om inte den kompetens man är ute efter inte redan finns på närmare håll?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: