Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Tommy Hansson: 73 år sedan Kristallnatten skakade världen

Posted by sverigeidag på november 11, 2011

Sverigedemokraten Tommy Hansson deltog den 9 november i en minnehögtid för att för hedra Kristallnattens offer. Kristallnatten var den pöbelreaktion som utlöstes efter mordet i Paris på den tyske diplomaten Ernst vom Rath.

Tommy Hansson hyser den djupaste respekten för det judiska folket och har sagt att han själv skulle vilja vare jude. Däremot framkom det inte vad slags jude han ville vara, det finns ju olika judiska stammar, och man kan ha olika mycket judiskt arv i sig. Richard Lynn har kommit fram till att det bara är Ashkenaz-judarna, de med jiddish-talande förfäder som funnits i Europa länge, som har en högre IQ-nivå än vita icke-judiska européer. Ashkenaz bär på ett europeiskt arv och har en genomsnittlig intelligensnivå på 110 vilket överstiger genomsnittet för de vita, som är 100, medan sefarder och andra judiska stammars genomsnittliga IQ-nivå ligger under 100. Fast den här texten ska inte handla om hur lite eller hur mycket judiskt arv det finns i människor som vunnit nobelpris, däremot har dessa judar också europeiskt arv i sig, som många av någon anledning tycks förbise. Nog om det.

Tommy Hansson besökte den judiska minnesmässan över kristallnatten som hölls i en katolsk och en protestantisk kyrka samt i synagogan i Stockholm. På plats fanns bland andra Willy Silberstein, ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) och Agneta Berliner, tidigare riksdagsledamot (FP) och ledamot av SKMAs arbetsutskott.

Tommy Hansson reagerade på innehållet i ett av talen och skriver själv på sin blogg:

”Talet var väl framfört men tarvar enligt min mening viss kritik. Det var föga oväntat men icke desto mindre malplacerat att, som Berliner gjorde, dra in det demokratiska – och mig närstående – riksdagspartiet Sverigedemokraterna (SD) i retoriken.

SD är för det första inte ett spår antisemitiskt utan arbetar tvärtom synnerligen aktivt mot de krafter, vilka med det judehat som alltmer sticker upp sitt fula tryne också i vårt land förpestar mångas tillvaro. SDs opinionsbildande arbete härvidlag är noga taget något som SKMA och andra projudiska grupper har all anledning vara tacksamma för!

Berliner tog även upp den utbredda antisemitism inklusive våldshandlingar som gjort Malmö till en farlig stad för judar att vistas och bo i. Däremot nämnde hon av någon anledning inte vilka grupperingar det är som står för våldet och trakasserierna mot Malmös krympande judiska befolkning: muslimska invandrare, vilka av födsel och ohejdad vana hyser ett primitivt och oresonligt judehat. Däremot kritiserades, dock utan namns nämnande, det beryktade kommunalrådet Ilmar Reepalu (S) för sin uppenbart antijudiska hållning.

Kanske ansåg Berliner att det är uttryck för så kallad islamofobi att tala klarspråk i ämnet. Detta är i så fall en ytterligt beklaglig inställning vittnande om en närmast desperat politisk korrekthet. Jag hävdar kategoriskt att detta motverkar de svenska judarnas egna syften.”

Bara för några dagar sedan förekom livliga diskussioner på sajten Avpixlat efter att Sverigedemokraternas ungdomsförbund SDU vänt moderpartiet ryggen i Palestina-frågan. Efter över 1300 inlägg stängdes debatten ned av moderatorn, men alla inlägg ser ut att ligga kvar på sidan. Där finns ett inlägg som (sägs vara) skrivet av Christian Westling. Oavsett om det är det eller inte så är själva innehållet ganska intressant. Han skriver:

”Vad har Israel gett oss? När har Israel hjälpt Sverige eller gett oss något som skulle motivera det oerhörda stöd man har fått av många politiskt engagerade?”

Det är just den frågeställningen som är det intressanta när det kommer till den organiserade judenheten i Sverige. En annan Sverigedemokrat svarade på Westlings inlägg:

”Han undrar om vi trots vårt oreserverade stöd till Israel fått något tillbaka. Jag undrar också om SD:s (tidigare) oreserverade stöd till Israel och den judiska folkgruppen i Sverige givit något tillbaka. NEJ är svaret. Istället har de judiska organisationerna i Sverige fördömt SD och försvarat mångkultur. Hur kul är det att vara Sverigedemokrat och ödsla stöd till någon som bara visar förakt tillbaka.”

När Avpixlat och SD lättar lite på censuren finns det alltså vakna människor som vågar yttra sig. Om vi lämnar alla judehatande halvkriminella nazister åt sidan och tar tag i den nakna verkligheten sådan den ser ut framför oss utan skygglappar borde vi rimligen kunna komma fram till några slutsatser. Inga judiska organisationer har besvarat Sverigedemokraternas nästan hysteriska knäböjande inför allt som är judiskt, vare sig det är bra, dåligt eller menlöst. Inga judiska organisationer har uttalat en vilja att nationalstaterna i Europa ska bestå som självständiga stater fria från mångkultur och massinvandring. Däremot finns del en del enskilda judar som har sådana åsikter, även om det i första hand är judehat och islamisering de reagerar mot, inte själva invandringens storlek eller avnationaliseringen av etno-staterna.

Barbara Lerner Spectre från judiska Paideia vill leda ett mångkulturellt Europa

En del svenskar känner till att regeringen har finansierat den judiska organisationen ”Paideia”, som förbereder sig på att ta en ledande roll när Sverige och Europa har fråntagits sin egen identitet och blivit oåterkalleligt mångkulturellt, någon som den judiska organisationen ser fram emot. Men de flesta har ingen aning om det. De flesta har heller ingen aning om att det finns något som heter ”Svenska Institutet”. Institutet leds i tysthet av juden Olle Wästberg som i över 30 år försökt fylla upp Sverige med folk från Mellanöstern.

Så när Tommy Hansson sitter i den katolska kyrkan och hör representanter för den organiserade judenheten varna för Sverigedemokraterna, trots partiets nästan hysteriska underkastelse för allt judiskt, borde han kanske ompröva sin vurm för det judiska och ställa sig i svenskhetens tjänst. Han borde i varje fall ägna mer tid åt att kritisera de judar som inte bryr sig om när svenskar hotas och hånas i Malmö och tvingas flytta när mångkulturella gäng härjar, men breder ut sig mycket i Bonnierpressen när de själva ansätts av effekterna av den politik de alltid understött.

Den starkt etnocentriska gruppen judar har alltså inte besvarat Sverigedemokraternas stora kärlek till dem, utan de visar kalla handen och menar att de bara bryr sig om sin egen folkgrupp. Det står allt tydligare klart efter Tommy Hanssons besök på minneshögtiden för Kristallnatten och efter att alltfler Sverigedemokrater tröttnat på att ge stöd till några som ändå inte vill dem väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: