Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Ljugholt kräver ”respekt”

Posted by sverigeidag på november 11, 2011

Ljugholt (någon som minns hans civila namn, nej just det, inte många) och Lars Ohly hoppade av en TV-debatt för en tid sedan därför att de inte fick ställa sig var de ville i studion. Det var när Agenda skulle sända den viktiga partiledardebatten som Socialdemokraterna och Ljugholt vägrade att delta för att de skulle stå alldeles för nära Jimmie Åkesson. Som av en händelse sammanföll avhoppet med en rad märkliga turer kring brister på kvitton för utgifter i samband med resor. Många misstänkte att Ljugholt inte vågade delta i debatten för att frågorna om resor och kvitton skulle bli alldeles för svåra att svara på.

Nu kan vi se en upprepning av detta barnsliga beteende. I gårdagens medier förklarar Ljugholt att han även i fortsättning kommer att vägra stå ”på samma sida som Sverigedemokraterna” i en TV-studio. Socialdemokraterna har haft ett internt möte om denna viktiga princip och nu kommit fram till att de ställer krav på hur de ska placeras om det blir TV-debatt. De kräver ”respekt”. Inga andra partier har brytt sig om huruvida de placeras nära Ljugholt eller inte utan hänvisar till att det är vad de säger i debatten som är det viktiga. Men för Ljugholt är placeringen viktigast.

Sveriges Television har svarat att det inte är partierna som avgör hur de ska placeras i studion i samband med debatter utan det bestämmer TV. Det ska ju bli intressant att se vem som viker sig först. Kommer Ljugolt att hålla fast vid sin princip och kommer TV då till slut att vika sig? Det finns skäl att tro att SVT viker sig för sossarna önskemål, som de gjort så många gånger tidigare, men å andra sidan kan det ju vara skönt att slippa se och höra Ljugholt i TV.

SvD, DN

2 svar to “Ljugholt kräver ”respekt””

  1. Anders said

    Efter Sahlinskans tokerier så kunde man tro att SAP skulle ta sig i kragen och välja en partiledare som det var ”någonting med.”
    Att man valde stolpskottet Ljuholt visar bara hur långt förfallet har gått inom partiet.

  2. När vi kartlagt 31 års massinvandring

    Kallar det integrationsmisslyckande 1980-2011

    Är det stor humor och underhållning man förstår varför dom håller på så här med mot och om SD!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: