Sverige idag

Nyhetssida för ansvarsfulla svenskar.

Solguru: Aja, baja Kinnunen

Posted by sverigeidag på november 10, 2011

”SDU:s uttalande om Palestinas rätt att erkännas som stat har väckt reaktioner. Det är inte konstigt; Sverigedemokraternas olika falanger har olika värderingar i frågan. Man kan tycka vad man vill om saken, och därmed tycka vad man vill om reaktionerna.

En reaktion förtjänar dock att fördömas, och det är Martin Kinnunens. I egenskap av pressekreterare är det dessutom sannolikt att han representerar partiets linje i allmänhet, och därför blir det ännu viktigare. Kinnunen har nämligen valt att kommentera saken till Expo, där han talar om att det är förbryllande och att man kommer att bemöta kritiken.

Inte ok.

Sverigedemokraterna måste besinna att Expo är en fientlig och till stor del kriminellt belastad verksamhet som lyckats vinna en totalt oförtjänt legitimitet i svensk media (även om man ser saken ur ett något så när normalt liberalt eller socialdemokratiskt perspektiv). Det är en tidskrift och en verksamhet vars mål kan sammanfattas mycket kort:

1) Maximera invandringen till Sverige.
2) Trakassera människor som motsätter sig någon aspekt av den utvecklingen.
3) Förinta organisationer och verksamheter som motsätter sig någon aspekt av samma utveckling.

Utöver det är Expo ingenting – även om man utan att darra på manschetten kan klassificera det hela som ett extremvänsterprojekt i och med grundarens och de flesta medarbetares politiska idéer, är organisationen som sådan inte ens vänster. Den är inte demokratisk (en demokrati utan invandring torde de flesta Expomedarbetare betrakta som fascism och därmed ogiltig), den har inga konkreta lösningar på några problem kopplade till invandring (den förnekar normalt att de finns) och den har ingenting realpolitiskt att komma med, annat än vulgärt tjat och enfaldiga ickeargument med ett mycket konkret mål. Än en gång: främja okontrollerad invandring, och mobba folk med andra uppfattningar. Det är vad det handlar om, ingenting annat. Ergo: varje uttalande till Expo från Sverigedemokraternas sida är liktydigt med stöd till en organisation som vill att de ska försvinna.”

Läs fortsättningen och hela artikeln här:

4 svar to “Solguru: Aja, baja Kinnunen”

 1. Henrik Åström said

  Men ni som driver denna sida stöder expos demonisering av Israel…
  Mycket tråkigt

  • På vilket sätt har vi demoniserat Israel? Vi vet inte heller något om Expos demonisering av Israel så du framför oriktiga påståenden.

   • Henrik Åström said

    Jag framför inte alls oriktiga påståenden!
    Även om expo leds av judar ingår tidningen i politiskt korrekt svensk massmedia som bl a beskriver Israels överhöghet av Västbanken för ”judiska bosättningar” och ”olaglig ockupation”. Se t ex http://expo.se/2005/hogerextremist-beskot-buss_1347.html. Enligt alla överenskommelser och avtal är detta helt felaktigt, alltifrån Balfour-deklarationen till Oslo-överenskommelsen och Annapolis-freden.
    Om du/ni fortfarande frågar mig hur du/ni demoniserar Israel, tror jag det är helt meningslöst att säga något, om ni inte håller med om att detta är demonisering: ”Israels befolkning utgörs till en sjättedel av araber och de fungerar som arbetskraft som i många fall arbetar under slavliknande förhållanden”.
    Men jag tror att du/ni bara slår tillbaka med ”Sådana anklagelser är djupt ohederliga och riskerar att tysta viktiga debatter” (https://sverigeidag.wordpress.com/2011/11/11/sverigedemokratisk-ungdom-tackar-for-stodet/). Trots att det som är riktigt tystat är PLOs, Hamas’ och övriga palestinska organisationers vägran att erkänna Israel som stat!
    Inse att Israel är ett land som försvarar frihetliga värden och kämpar mot intolerant islam och hatiska fiender!

 2. kalle008 said

  Jag vill helst höra Kinnunens förklaring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: